To je to što me zanima!

Legenda pukla u Zadru: Razbio ploču i psovao majku igračima

Bacio je ploču Željko Obradović za crtanje akcija u pod i počeo psovati na igrače kombinacijom engleskog i srpskog. Pa čuvajte loptu, jeb*m vam mater da vam jeb*m, bezobraznu, urlao je na igrače u Zadru
Vidi originalni članak

Srpski košarkaški velikan Željko Obradović (58) ne prašta svojim igračima greške ni na prijateljskim utakmicama.

Na turniru u Zadru gdje su još sudjelovali Milano, CSKA, Maccabi, Bayern i jedna kineska momčad, trener Fenerbahčea je skroz poludio na svoje pulene.

Bio je to meč protiv Rusa.

>>> VIDEO pogledajte OVDJE

Bacio je ploču za crtanje akcija u pod i počeo sipati psovke kombinacijom engleskog i srpskog.

- Čuvajte loptu, jeb*m vam mater da vam jeb*m, bezobraznu!

Poslije je nešto mirnije objašnjavao.

- Košarka je box-out, također. Košarka je razumjeti gdje je lopta. Košarka je dodavanje igračima koji su u boljoj poziciji. Ok?!

Obradović je u karijeri osvojio devet Euroliga. U kolekciju trofeja dodat će eto i taj prijateljski kup u Zadru gdje je morao povišenim tonovima objasniti neke stvari.

Na klupi turskog kluba je od 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MinePi 28.09.2018.

    Sto poludi sinko. Sas' platit plocu.

  • Mthesecond 27.09.2018.

    Ovo me sjetilo na jednog starog trenera koji je vodio ruske odbojkasice,njihovu reprezentaciju..Nikolai Karpol..Ovaj je mala beba za njega :)) Kako je on vodio time oute..Urlao iz sveg glasa na odbojkasice,svaka tekma isto,ne dao Bog da neka nesto pogrijesi..Haha..Bjezi,sakrij se :)) Bio fenomen po tom pitanju :) I tad su Ruskinje igrale odbojku,danas mislim da nisu vise toliko jake..Znaci znao ih je motivirati taj cova :D Taj pristup se nebi dopao mnogim zenama,mnogim sportasicama al eto davao je rezultata :)))) Dobra skola za njih :D

  • Mr.Rager 27.09.2018.

    Ploča po imenu Željko Obradović.

Komentiraj...
Vidi sve komentare