To je to što me zanima!

Legenda Reala: Bit će nepravda ne osvoji li Modrić The Best...

Messi je najbolji nogometaš na svijetu, ali Modrić ove godine zaslužuje tu nagradu, rekao je Jorge Valdano. S legendom Reala slaže se i Modrićev suigrač Odriozola
Vidi originalni članak

Nogometaš Real Madrida Álvaro Odriozola (22) rekao je u srijedu kako njegov suigrač Luka Modrić nesumnjivo zaslužuje nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, koju će FIFA dodijeliti 24. rujna. Kandidati su i portugalski napadač Cristiano Ronaldo te egipatski strijelac Mohamed Salah.

- Nisam baš od onih koji imaju favorite, ali Luka Modrić je nesumnjivo zaslužio tu nagradu. Osvojio je Ligu prvaka, Hrvatsku je odveo do finala Svjetskog prvenstva, svjetski je doprvak, a svi se možemo zaljubiti u njegov način igre. Zbog toga je zaslužio nagradu - rekao je Odriozola prilikom jednog promotivnog događaja u Madridu.

Odriozola je u Real stigao ljetos iz Real Sociedada. S njim se slaže i Jorge Valdano (62), bivši napadač Real Madrida i svjetski prvak s Argentinom 1986. godine.

- Ne dobije li Modrić nagradu za najboljeg igrača svijeta ove godine bit će to nepravda kakva je svojedobno učinjena veznim igračima Xaviju Hernándezu i Andrésu Iniesti - rekao je Valdano gostujući na radijskoj postaji Onda Cero. 

- Messi je najbolji nogometaš na svijetu, ali Modrić ove godine zaslužuje tu nagradu - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dustov 13.09.2018.

    El pajaro olitiga ptica to lagano uzima...i po zasluzi,ove godine samo griezmann moze stati s njim u recenicu istu al pao mi je u ocima zbog onog padanja u finalu protiv nas,pravi sampioni nikad ne simuliraju,zato ne volim ni ronalda ni neymara,pravi sportas mora bit kompletan i svima primjer a luka to je.

  • 13.09.2018.

    Dragi moji jeli nepravda sto nije osvojio Iniesta,Xavi,Snajder,Ribery???? Ako oni nisu osvojili a napravili su isto kao i Modric zasto bi onda osvojio sad Luka??? Ili su se kriteriji promjenili?? Volim Luku ali necemo bit smjesni.

  • 13.09.2018.

    Ovih sramotnih 6:0 mu ne ide baš u prilog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare