To je to što me zanima!

Legenda se vratila u Englesku: Gerrard preuzeo Aston Villu!

Dolaskom na klupu Aston Ville, Gerrard je u četiri godine trenerske karijere promijenio više klubova (Liverpool, Rangers, Villa), nego u 20-godišnjoj nogometnoj karijeri (Liverpool, LA Galaxy)
Vidi originalni članak

Legendarni nogometaš Liverpoola vraća se u Premiership, ovog puta kao trener (menadžer), ali ne na 'svoj' Anfield, već 125 kilometara zračnom linijom udaljen - Villa Park. Steven Gerrard preuzeo je Aston Villu, a svoj potpis je stavio na dvoipolgodišnji ugovor, tvrde engleski mediji.

Popularni 'Stevie G' objesio je kopačke o klin početkom 2017., a trenerski je zanat brusio trenirajući mlade momčadi 'redsa'. U lipnju 2018. u Rangersima je dobio prvi seniorski angažman, da bi se nakon tri i pol godine vratio tamo gdje se odgojio - u Premiership. Dolaskom na klupu Aston Ville, Gerrard je u četiri godine trenerske karijere promijenio više klubova (Liverpool, Rangers, Villa), nego u 20-godišnjoj nogometnoj karijeri (Liverpool, LA Galaxy).

Odlaskom Jacka Grealisha u Manchester City, sedmerostruki prvak Engleske i osvajač Kup europskih prvaka iz 1982., izgubio je na ravnoteži ove sezone, a sve je kulminiralo s pet uzastopnih ligaških poraza, zbog čega je Dean Smith dobio otkaz.

BIJESAN NAKON PORAZA VIDEO Klopp: Suci se previše oslanjaju na VAR i opet griješe

Inače, Steven Gerrard, koji tako više neće trenirati Bornu Barišića, je upravo najbolje predstave u dresu Liverpoola pružao protiv Aston Ville kojoj je u 27 utakmica utrpao čak 13 golova. Odličan prosjek za napadača, a ne zadnjeg veznog...

Aston Villa nakon 11 kola drži 16. mjesto tablice s deset bodova. Posljednji Norwich ima pet, kao i pretposljednji Newcastle.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MatijaKezele 11.11.2021.

    Baš se usrećio, krš od ekipe

Komentiraj...
Vidi sve komentare