To je to što me zanima!

Legenda Tottenhama: Moramo bilo kako zadržati Luku i Balea

Bivši igrač Tottenhama Les Ferdinand rekao je kako klub mora na bilo koji način zadržati Luku Modrića i Garetha Balea žele li se ponovno probiti do 'velike četvorke'
Vidi originalni članak

Sapunica oko Luke Modrića i njegova mogućeg transfera u Chelsea iz dana u dana dobiva novi nastavak. Mediji na Otoku tako svako malo najavljuju novu ponudu, Tottenhamov trener hvali Luku, a s vremena na vrijeme u raspravu se uključe i bivši ili sadašnji igrači. Tako se pozvan da komentira politiku Spursa našao i njihov bivši igrač i legenda kluba Les Ferdinand.

- Posljednjih godina stalno ponavljamo da ne želimo prodavati naše najbolje igrače, a sada to moramo i pokazati. Želite li se boriti za naslov, biti kompetativni u ovoj ligi te kandidirati za mjesto u 'velikoj četvorci', onda morate zadržati igrače poput Luke Modrića i Garetha Balea - rekao je Ferdinand.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • elpjoho 26.07.2011.

    tog malog modrulja treba dobro naudarat,smeće malo bosansko pohlepno. a tek glupog HARRY-a,njega treba masakrirat,to je pijana budala kakve nigdje nema

  • user_66879 26.07.2011.

    njihova realnost je iza man utd, chelsea, arsenala, liverpola, man city, sa lukom ili bez njega

  • Lotrab 26.07.2011.

    Jer zbilja nemate o nićemu drugeme da pišete osim od Luke!!!! Jako žalostno. Luka je član Tottenhama do daljnega, u slućaju da dođe bilo koja ponuda javna, onda ok pišite o njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare