To je to što me zanima!

Legenda u trenerskim vodama: Diego Forlan preuzeo Penarol

Nakon 25 godina igračke karijere, legenda urugvajskog nogometa Diego Forlan (40) prešao je u trenerske vode. Vodit će najtrofejniji klub iz svoje zemlje Penarol, klub u kojem je počeo igračku karijeru
Vidi originalni članak

Bivši napadač Manchester Uniteda i Atletico Madrida Diego Forlan (40) postao je novi trener Penarola, najtrofejnijeg urugvajskog kluba. 

Forlanu, koji je prošle godine okončao igračku karijeru, ovo će biti prvi trenerski posao, i to u klubu koji je 50 puta bio prvak Urugvaja, pet puta osvajač Libertadores kupa i tri puta pobjednik Interkontinentalnog kupa. 

Forlan je igračku karijeru počeo u argentinskom Independienteu, a 2002. je otišao u Europu. Prvo je igrao za  Manchester United, potom za Villarreal i Atletico Madrid. Dres Penarola nosio je jednu sezonu (2015–2016).

Sa urugvajskom reprezentacijom je 2011. godine osvojio Copa Americu, a bio je proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva 2010., kada je Urugvaj osvojio četvrto mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Internet Explorer 21.12.2019.

    ,,prezeo"

  • 21.12.2019.

    Nebitno za ovaj clanak ali brate moj koje je smece od covjeka onaj trener evertona,ubaciva keana u 70 min vadi ga u 80 cisto da ga ponizi,ima li ista gore za igraca .

  • Orahova1 21.12.2019.

    E sjećam se kad je Forlan potpisao za manchester united i pitaju ga tko ti je najomiljeniji igrač??i englezi ko englezi sad ocekuju da će reći da je neki od engleza ili maradona i što ja znam a on im kaže Alen Bokšić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare