To je to što me zanima!

Legenda se oprostila: Iker Casillas najavio juriš na Savez

'Potpuno sam predan ovoj kandidaturi. Zajedno ćemo naš Savez podići na razinu najboljeg nogometa na svijetu: španjolskog', rekao je Iker Casillas
Vidi originalni članak

Poznati španjolski nogometni golman, Iker Casillas (38), najavio je svoju kandidaturu za predsjednika RFEF-a, tamošnjeg nogometnog saveza. Morat će tako srušiti Luisa Rubialesa, aktualnog predsjednika na sljedećim izborima kojima još uvijek nije određen konkretan datum. 

- Da, kandidirat ću se za predsjednika RFEF-a kada budu raspisani izbori - napisao je u svojoj objavi na Twitteru pa pojasnio:

- Zajedno ćemo naš Savez podići na razinu najboljeg nogometa na svijetu: španjolskog - rekao je.

SVETI IKER Casillas ide na vrh španjolskog nogometa, bit će njihov Šuker

Iako nije službeno istaknuo, niti napisao eksplicitno, Iker je ovim potezom najavio oproštaj od nogometnih travnjaka. Svemu je pridonio i prvosvibanjski infarkt koji je Španjolac preživio prošle godine. 

- Obavijestio sam predsjednika Porta, mog kluba, i mogu mu samo neizmjerno zahvaliti.

Casillas se raduje izborima. 

- Potpuno sam predan ovoj kandidaturi. Više od 23.000 glasača nas čekaju u transparentnim izborima, a 139 članova skupštine će odlučiti. Hvala vam na svoj podršci koju dobivam! 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nikopolidis_71 17.02.2020.

    Steta sta nije zavrsio karijeru kako i prilici mozda i najboljem golmanu svih vremena. Sretno u borbi za vrh saveza, vjecna inspiracijo

  • Livadaa 17.02.2020.

    Prevara od golmana

Komentiraj...
Vidi sve komentare