To je to što me zanima!

Legenda Iztok Puc bori se za život: Rak se proširio na jetru

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Iztok Puc bori se s teškom bolesti i nalazi se na liječenju u SAD-u. Rolando Pušnik organizira humanitarnu utakmicu za njega
Vidi originalni članak

Iztok Puc (44) već se nekoliko mjeseci bori sa teškom bolesti. Trenutačno se sa suprugom i sinom nalazi na liječenju u SAD-u. Bivšem hrvatskom i slovenskom rukometnom reprezentativcu i legendi svjetskog rukometa život je ugrožen te je, s obzirom da je liječenje izrazito skupo, Rolando Pušnik organizirao humanitarnu utakmicu, prenosi slovenski siol.net.

Bivši kapetan slovenske rukometne reprezentacije Rolando Pušnik i Dragana Jusupović organizirat će utakmicu s koje će sav prihod ići Iztoku i njegovoj obitelji.

- I Dragica i ja smo se već suočili s tom bolesti i znamo kako mu je. Iztok je dobar prijatelj i zato želim da mu pomognemo. Već sam pričao s njegovom suprugom koja mu je prenijela našu ideju i on ju je primio s oduševljenjem - rekao je Pušnik. 

U humanitarnoj utakmici, koja će se igrati krajem listopada, bi glavnu riječ trebali imati rukometaši Celja. Puc je u karijeri nastupao za slovensku, hrvatsku i jugoslavensku reprezentaciju, a s Hrvatskom je osvojio olimpijsko zlato u Atlanti. 

- Iztok je vrlo bolestan. Rak se s pluća proširio na jetra i svaki dan očekujemo loše vijesti. Ovih dana mama je otišla u Floridu gdje je Iztok u bolnici - rekao je za Večernji list Hrvoje Horvat mlađi, čija se sestra udala za Iztoka.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • VULTURES BL 08.09.2011.

    banjaluka je uz tebe samo dajte racun VULTURES BL

  • Blue hawk 03.09.2011.

    Drzi se Iztok,Srednjaci su s tobom!

  • europe 02.09.2011.

    Nazalost,bojim se da je prekasno za bilo kakav oporavak,rak se previse prosirio bas na one najvaznije organe.Ali zelim mu srecu,i da se dogodi cudo,i da prezivi,koliko god sanse bile minimalne,ne treba gubiti nadu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare