To je to što me zanima!

Legendarni Kahn: Ramosa bih prvog uzeo u školsku momčad

Možemo samo špekulirati (je li udarac imao utjecaja). Ali lakat u lice zasigurno nije nešto ugodno. I u toj situaciji to stvarno nije bilo potrebno. Ramos nije trebao koristiti lakat u toj situaciji, rekao je Kahn
Vidi originalni članak

Real Madrid osvojio je Ligu prvaka protiv Liverpoola (3-1), no pažnju je na sebe privukao Sergio Ramos odlukama i postupcima tijekom utakmice.

VIDEO Je li Ramos kriv za stravične reakcije Kariusa? Udario ga je

Na snimci se jasno vidi da je udario Lorisa Kariusa laktom, a koliko je to intenzivno bilo teško je procijeniti. Glavnu riječ na jednoj njemačkoj televiziji imao je i legendarni Oliver Kahn, nekadašnji golman Bayerna i njemačke reprezentacije.

- Možemo samo špekulirati (je li udarac imao utjecaja). Ali lakat u lice zasigurno nije nešto ugodno. I u toj situaciji to stvarno nije bilo potrebno. Ramos nije trebao koristiti lakat u toj situaciji. Pa ipak, on je takav tip igrača - rekao je legendarni golman pa dodao:

- Uvijek bi ga prvog uzeo za svoju školsku momčad. Apsolutni je vođa koji koristi sve predispozicije.

Upravo je Kahnbio poznat kao iznimno temperamentan i karakteran nogometaš, koji je s Bayernom osvojio sve što se osvojiti da. Zato je i dobio nadimak "Titan".

Idi na 24sata

Komentari 47

  • tuna111 27.05.2018.

    Ramos nije nista bolji branic od Lovrena. Osim sto ima karakter vođe.

  • 27.05.2018.

    Ma tako još gleda ligu prvaka, ne pratim je već dobrih 5 godina niti imam imalo gušta upalit tv i gledat hrpu love kako igra pa još kad čujem da je to i to prvenstvo bilo namješteno odmah sam bolje volje što ne pratim više novac-met.

  • bezobrvenajeziku 27.05.2018.

    Ramos je igračina daje batine ali zna ih i istrpiti... Igra uvijek na granici kartona.. Svatko bi ga htio u momčadi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare