To je to što me zanima!

Legendarni Kolumbijac odriče se zaštitnog znaka zbog repke

Napetost raste. Počelo je odbrojavanje. Za samo 100 dana počinje Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a već tradicionalna obećanja nogometnih velikana već su počela
Vidi originalni članak

Ruska televizija RT objavila je kako je u sklopu specijala za Svjetsko prvenstvo dovela bivšeg kolumbijskog reprezentativca, Carlosa Valderramu, kao jednog od komentatora događanja u Rusiji.

Osvrćući se na to, Valderrama je izjavio:

- Za mene osobno je to prilika da pokažem što za nas, Kolumbijce, znači sreća. Osim toga, cijela naša zemlja će moći vidjeti reprezentaciju kako igra i dobivat će sve informacije uživo s RT-a.

S obzirom na činjenicu da je Valderrama poznat, koliko po tome što je nosio kapetansku traku reprezentacije na tri uzastopna Svjetska prvenstva, toliko i po svojoj bujnoj, plavoj, kovrčavoj kosi, nametnulo se pitanje je li ju spreman žrtvovati u čast reprezentaciji.

Na 'provokacije' je odgovorio potvrdno:

- Ne događa se često da se Kolumbija kvalificira za Svjetsko prvenstvo... Ako postanemo Svjetski prvaci... Da!

RT je u ponedjeljak objavio još neka velika imena koja će se Valderrami pridružiti u ovoj ulozi. Jedno od njih je i trenutni trener Manchester Uniteda Jose Mourinho. Trener godine 2010. s javnosti će dijeliti svoje analize i predviđanja u vezi prventsva.

Pridružit će im se i Peter Schmeichel, bivši danski vratar i osvajač pet naslova prvaka Premier lige, tri FA kupa i jednog Lige prvaka sa Manchester Unitedom. Schmeichel će voditi seriju komentatorskih emisija u kojima će pričati o najvažnijim događanjima te posjetiti sve gradove domaćine, izvještavajući o  detaljima priprema za ovo veliko natjecanje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 07.03.2018.

    Lako rec da ce se osisat kad zna da Kolumbija nema sanse

  • Pametnjakovic14 07.03.2018.

    odrice se? mislite spreman se odreci ukoliko...al naviko sam na ovakve clickbaitove

  • Croatian_Football 07.03.2018.

    Ak Hrvatska prode grupu,uzet cu Hrvatsko drzavljanstvo bolan bre!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare