To je to što me zanima!

Legendarni Lucescu je preuzeo Zenit: Potpisao na dvije godine

Vodio je Šahtar u 439 domaćih utakmica što je apsolutni rekord ukrajinske lige. Sada okreće novu stranicu u karijeri premda mu je 70 godina. Nikad nije kasno za nove izazove
Vidi originalni članak

Andre Villas-Boas je u rujnu 2015. godine najavio da će na kraju sezone napustiti Zenit. U subotu se to i dogodilo, a prema navodima europskih medija Villas-Boas bi trebao preuzeti Schalke ili Marseille. Pa ipak, takve informacije treba uzeti s dozom opreza pošto je Portugalac u travnju rekao kako će uzeti pauzu od godinu dana. Ostaje vidjeti kako će se situacija rasplesti.

I dok bivši trener Porta, Chelseaja, Tottenhama i Zenita razmišlja što učiniti, ruski klub reagirao je momentalno i doveo legendu Šahtara - Mirceu Lucescua. Rumunj je na klupi Srninog Šahtara proveo 12 godina i osvojio Kup Uefa (današnja Europska liga), osam puta naslov prvaka Ukrajine, šest puta ukrajnski kup te sedam puta ukrajinski superkup. Ukupno 22 trofeja.

Vodio je Šahtar u 439 domaćih utakmica što je apsolutni rekord ukrajinske lige. Sada okreće novu stranicu u karijeri premda mu je 70 godina, a sa Zenitom je potpisao na dvije godine. Nikad nije kasno za nove izazove. Zenit je i službeno potvrdio Lucescuov dolazak.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • The Godfather 24.05.2016.

    Mislio sam da će do penzije ostat u Šahtaru... Inače, nek' mu je sa srećom.

  • gagi1993 24.05.2016.

    negdje sam citao da su rusi donjeli zakon da od 2017 samo ruski treneri mogu voditi ruske klubove jel to istina i ili mozda vrijedi samo za repku rusku?

  • Hooligan 24.05.2016.

    Kvalitetan trener...

Komentiraj...
Vidi sve komentare