To je to što me zanima!

Legendarni Shala o Japanu, ali i Srbima: Fifa bi trebala reagirati

Xhaka je reprezentativac Švicarske, njegova obitelj tamo živi. I ne vidim razloga da ga netko provocira. Čitam da mu je Piksi Stojković psovao 'mater Šiptarsku', kazao je Kujtim Shala
Vidi originalni članak

Hrvatski Kosovar i legendarni član hrvatske reprezentacije u povijesnoj utakmici protiv SAD-a, Kujtim Shala (58) za Tportal je kazao što misli o vulgarnom srpskom izborniku Draganu Stojkoviću 'Piksiju', a prokomentirao je i šanse 'vatrenih' na Svjetskom prvenstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Xhaka je reprezentativac Švicarske, njegova obitelj tamo živi. I ne vidim razloga da ga netko provocira. Čitam da mu je Piksi Stojković psovao 'mater Šiptarsku'. To je za svaku osudu, i reakciju Fife. Pa vidjeli ste nakon utakmice, sedam srpskih igrača nasrće na Xhaku. Zašto? Jer je slavio pobjedu. Srbija je bila toliko loša na ovom turniru, nije pokazala ništa i sada je svoje frustracije iskalila na jednom igraču - kazao je Shala.

A kako protiv Japana?

TRENING REPREZENTACIJE Trojica 'vatrenih' izvan pogona, Sosi su liječnici naredili odmor PRESICA VATRENIH Vatreni spremni za Japan: 'Ako Modrić može trčati u 89. minuti, onda možemo i mi mlađi igrači!'

- Hrvatska je favorit. Nema tu previše mudrovanja. Istina je da Japanci puno trče, zalažu se i bore, ali tehnički ipak nisu toliko dobri kao Hrvatska. Ne kažem da će Hrvatska pobijediti uvjerljivo, ali siguran sam da će proći - naglasio je Shala da Japanci imaju puno igrača iz Bundeslige, ali i da mi imamo svog dragulja u Njemačkoj:

- Da, svi pričaju o Jošku Gvardiolu. Pratim ga ovdje. I nema kola nakon kojeg ga ne hvale bivše njemačke legende. On je s 20 godina najbolji stoper Europe. Mislim da se nitko neće ljutit ako kažem da nije bilo njega u utakmici protiv Belgije, da bi vjerojatno izgubili. Ono kako je skinuo loptu s noge Lukakua je čudo. Svaki drugi stoper bi probao tu loptu gurnuti desnom nogom, a on je to izveo lijevom, što je dokaz koliko je inteligentan igrač - kazao je Shala za Tportal.

POGLEDAJTE BLJEŠTEĆI TIMELAPSE IZ DOHE:

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • AnarhosindikaIist 03.12.2022.

    Tko je prvi počeo s provokacijama, vrag bi ga znao.

  • lolita 29 03.12.2022.

    meni je to njihovo ponasanje ponizavanje i ne postivanje svicarske!

  • 🌅🌋 03.12.2022.

    Samo napišem puno zuje malo meda daju, kakva je to uvreda majko mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare