To je to što me zanima!

Legendarni urugvajski napadač danas preživljava kao konobar

'Svu zaradu uzeli su mi zastupnici. Otac mi je u lice rekao da ne zna hoće li živjeti duže od tri mjeseca te 2006. kada sam završio karijeru. Slomilo me to. Teško mi je zbog amputacije, ali moglo je biti i gore', rekao je Silva
Vidi originalni članak

Kad dolazite iz zemlje koja je dala napadače poput Diega Forlana, Luisa Suareza i Edinsona Cavanija, a vas stavljaju u istu rečenicu s njima onda znate da nešto značite u svijetu nogometa.

Nešto stariji sigurno se sjećaju Urugvajca Darija Silve (46) koji je sredinom devedesetih rasturao u Cagliariju, kasnije u Espanyolu, Malagi, Sevilli, Portsmouthu...

Silva je uvijek volio tlačiti suce, protestirao je protiv svake odluke, iako je znao da nije uvijek u pravu. Bogatu karijeru završio je 2006. nakon tragične prometne nesreće nakon koje mu je zbog posljedica ozljeda amputirana noga. Naknadno je ugradio protezu.

Čak 114 golova zabio je je karijeri, a danas preživljava radeći kao konobar u pizzeriji u Malagi. Tvrdi da su mu menadžeri pokrali sav novac i da je švorc.

- Svu zaradu uzeli su mi zastupnici. Otac mi je u lice rekao da ne zna hoće li živjeti duže od tri mjeseca te 2006. kada sam završio karijeru. Slomilo me to. Teško mi je zbog amputacije, ali moglo je biti i gore - rekao je Silva u eteru La Seste.

Inače, Dario Silva jedno je vrijeme radio u zastupničkoj agenciji Renea Ramosa, brata Sergija Ramosa, ali taj mu posao nije išao najbolje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Figuar187 16.05.2019.

    114 golova messi u 2 sezone skoro skupi

  • Shogun 16.05.2019.

    Čak 114 golova

  • DonQuixote 16.05.2019.

    Covjek zivi svoj zivot i posteno radi; di je tu problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare