To je to što me zanima!

Legendarnije od ovog ne može! Modrići u zvjezdanom društvu

Pobjedu Rafe Nadala nad Felixom Auger-Aliassimeom pratili su nogometaši Real Madrida i Atletico Madrida. Luka i Vanja Modrić sjedili su u društvu s Ronaldom "El Fenomenom"
Vidi originalni članak

Lucas Vazquez, Sergio Ramos, Ronaldo, Luka i Vanja Modrić, Jan Oblak, Filipe Luiz, a iza njih Bernie Ecclestone. Svi na jednom mjestu i svi u jednom kadru. Teško je nadmašiti ovako legendarnu fotografiju.

Uslikana je tijekom teniskog meča Rafe Nadala i Felixa Auger-Aliassimea. Španjolac je u drugom kolu teniskog turnira u Madridu pobijedio Kanađanina 2-0 u setovima (6-3, 6-3), a zvjezdana ekipa je iz prvih redova pratila njegovo uvjerljivo slavlje.

Prvi red do terena zauzeo je Realov kapetan Ramos, a Modrić je sa suprugom Vanjom i kolegama iz Atletico Madrida sjedio iza njega. Tu je bio i Keylor Navas sa svojom ljepšom polovicom, te Atleticov Saul Niguez. Čak je i legendarni Bernie Ecclestone imao lošija mjesta od njih...

U istom društvu je bio i ponajbolji košarkaš Europe Sergio Llull. Kakva ekipa!

Ronaldo je na tribinama u Madridu bio i u utorak, a pratio je meč Marina Čilića. Nakon pobjede protiv Nijemca Struffa 4-6, 6-3, 6-4, Čilić se uslikao sa legendarnim Brazilcem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 09.05.2019.

    Nisam prepoznao Ronalda. Deblji je od mene.

  • Hiroo_Onoda 09.05.2019.

    A gdje je Marko Grubnić?

  • ZG U SRCU 09.05.2019.

    Evo, stavil bum i sebe na sliku i s njom u obiteljski album!! Zelja mi se ispunila!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare