To je to što me zanima!

Legijini huligani pretukli igrače, Jozak se spasio batina bijegom

BJELICA PRESUDIO Lech je bio uvjerljiv protiv Legije u derbiju te slavio 3-0 u Poznanu. U duelu hrvatskih trenera pobjedu je odnio Nenad Bjelica, a huligani iz Varšave priredili su veliki skandal poslije bolnog poraza
Vidi originalni članak

Nije dobro krenulo Romeu Jozaku u Poljskoj. Novi trener prvaka Legije iz Varšave ima dva poraza u tri utakmice i posebno ga je zaboljela 'šamarčina' Nenada Bjelice, odnosno njegovog Lecha iz Poznana koji je Legiji utrpao tri komada u derbiju!

Velika kriza drma varšavskog velikana koji je ispao u Ligi prvaka na prvoj kvalifikacijskoj prepreci protiv kazahstanske Astane da bi zatim u Europskoj ligi doživjeli fijasko protiv moldavskog Sheriffa.

Očajne igre nastavile su se i u prvenstvu gdje je Legia na osmoj poziciji uz šest bodova zaostatka za Gornikom. Situaciju je trebao popraviti baš Jozak kojem je to prvi posao u ulozi samostalnog trenera, no protiv Bjelice nije imao nikakve šanse.

- Osjećam da su navijače izdali igrači. Ovo je igra za muškarce, a ne za djevojčice - bjesnio je Jozak novinaru odmah poslije tri komada u Poznanju.

VIDEO

Na klupskom parkiralištu ispred Legijinog stadiona neki malo nasilniji navijači pozvali su igrače da izađu iz autobusa.

Ovi su to učinili očekujući samo razgovor, no onda su fizički napadnuti. Pedesetak huligana šamaralo je nogometaše i stručni stožer, a Jozak se spasio bijegom prije nego su huligani i stigli, pišu poljski mediji.

Poljski mediji pišu da od nitko od igrača nema ozbiljnije ozljede osim nekoliko modrica na glavi. Huligani su zaprijetili da će biti još brutalniji ako momčad ne krene pobjeđivati, dok klub i državni organi - šute.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • lisabon 03.10.2017.

    Lovricu,daj napisi koji su poljski mediji napisali da je Jozak sebe spasio bjegom?To si izmislio.Bezocna laz,a sve u svrhu ocrnjivanja tog covjeka.Sramota si za novinarstvo.

  • aurelijus 03.10.2017.

    E danas se svatko bavi trenerskim poslom.Ako gs Poljaci protjeraju nema problems ima mjesto u Dinamu tamo i onako nitko neće.Krug Dinamovih potencijalnih trenera bit će proširen Čačić,Juŕčić,Jozak,Ivanković.Samo je pitanje rotacije.

  • Iskrivljena antena 02.10.2017.

    To je već dobar članak dugo nije bilo ovakve kvalitete

Komentiraj...
Vidi sve komentare