To je to što me zanima!

Lehmann: Popio sam samo pola krigle pive i otišao...

Golman Stuttgarta Jens Lehman otišao je nakon poraza svog kluba od Kölna 2-0 na Oktoberfest. Klub ga je suspendirao vidjevši slike u novinama
Vidi originalni članak

Jens Lehmann (39), bivši golman njemačke reprezentacije, Schalkea, Borussije Dortmund, Arsenala, a sada na golu Stuttgarta, odlučio se malo opustiti nakon subotnjeg poraza svog kluba od Kölna 2-0. Zajedno sa suprugom Conny posjetio je Oktoberfest, a drugi dan je na naslovnicama njemačkih tiskovina bio glavna tema s kriglom pive u ruci. Lehman je razočaran jer u karijeri nikad nije bio suspendiran, a za posjet Oktoberfestu ima valjan razlog.
- Moj posjet Oktoberfestu bio je dio humanitarnog događaja i planiran je duže vrijeme. Ja sam bio ambasador događaja i bio sam obvezan pojaviti se – pravdao se Lehmann.
- Te noći popio sam samo pola krigle pive, a osim toga pio sam mineralnu vodu. Nakon svega sam se sam odvezao kući – dodao je njemački veteran.
Trener momčadi Markus Babbel nije imao razumijevanja te je golmana udaljio iz ekipe. Na golu će ga zamijeniti Sven Ulreich.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cope025 22.09.2009.

    jbg, nema pive dok ne bude penzija

  • halamadrid7 22.09.2009.

    pfff koja glupost :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare