To je to što me zanima!

Lekin Monaco izgubio 0-6 pred svojim navijačima

Bordeaux je svih šest golova u pobjedi 6-0 zabio u drugom poluvremenu. Prvi je pao u 49. minuti, a zadnja tri u zadnjih deset minuta utakmice...
Vidi originalni članak

U prvih 50-ak minuta nije izgledalo da će završiti tako ružno... Tek u 49. minuti Flavio Roma je prvi put izvadio loptu iz svoje mreže. Zabio je Cavenaghi i sljedećih desetak minuta Monaco je gubio minimalnim rezultatom. Nakon sat vremena igre Micoud je zabio i drugi gol, a dvije minute potom Jerko Leko je napustio igru. Još vjerojatno nije stigao ni do tuša, a Cavenaghi je opet zabio. Bordeaux je vodio 3-0 do posljednjih deset minuta, a tada je na red došao konačni potop Monaca. Pogađali su Chamakh, opet Micoud, pa onda u 90. minuti i Obertan.
Princ Albert je nervozno napustio tribine prije kraja utakmice, a razlike u raspoloženju nije bilo ni kod ostatka navijača. Teški debakl svoje momčadi gledao je i Nikola Pokrivač, i to s najbolje moguće pozicije. Bivši zadnji vezni Dinama svih je 90 minuta proveo na klupi momčadi koja bi nakon ovoga lako mogla doživjeti određene promjene.
Monaco je nakon ovog groznog poraza ostao deveta momčad na ljestvici francuskog prvenstva. S druge strane, nova tri boda Bordeauxu su donijela i potpuni priključak s vrhom tablice. Lyon je u subotu izgubio na gostovanju u Le Mansu i ima 49 bodova. Bordeaux je sada na 48 i nakon 25 kola čini se kako je Lyonov pomalo nevjerojatni niz od šest naslova u nizu. Od 2002. na ovamo nitko osim 'Lavova sa Gerlanda nije bio prvak Francuske. Bordeaux prvak nije bio od sezone 1998/1999...

Le Championnat, 25 kolo:
Monaco – Bordeaux 0-6 (Cavenaghi 49, 65, Micoud 60, 87, Chamakh 80, Obertan 90)

SUBOTA:
Le Mans – Lyon 1-0, Saint-Etienne – Nancy 4-0, Auxerre – Toulouse 1-0, Lens – Nice 0-0, Lille – Rennes 3-1, Lorient – Stasbourg 1-0, Metz – Valenciennes 2-1, Sochaux – Caen 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • domagojbbb 18.02.2008.

    pa to nije ni 0-7!!! bar se nisu osramotili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare