To je to što me zanima!

Leko najavio pobjedu protiv Šibenika i Subašićev oproštaj: Dobit će minutažu, zaslužio je

Znamo da nema rezultatske važnosti, ali postoji obraz i ponos, a Subašić je jedan od lidera i zaslužio je da mu napravimo dostojanstven oproštaj, kaže trener Hajduka
Vidi originalni članak

Zadnje kolo HNL-a donosi nam reprizu finala Kupa. Hajduk i Šibenik susrest će se drugi put u pet dana, ovog puta na Poljudu s nešto manjim, odnosno nikakvim ulogom. Hajduk je osigurao drugo mjesto na tablici, a Šibenik je od sljedeće sezone drugoligaš.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je slavlja (op.a., nakon osvajanja Kupa). Bilo je baš dobro slavlje. Uživali smo. Bilo je ovo intenzivnih četiri-pet mjeseci. Rekao bih loš starta i izvanredan završetak. Momci su zaslužili ovo na temelju rada, volje, želje, sve što su ostavljali ovdje, za sve ljude koji su bili oko momčadi. Postoje dvije velike nagrade, mi smo uspjeli uzeti drugu koja je za nas velika tako da bilo je baš dobro slavlje, ali nakon dan-dva gledaš prema budućnosti kako bi bio sve bolji - kazao je trener Hajduka Ivan Leko o zadnjem susretu sa Šibenčanima, a onda se okrenuo idućem:

- Doći će puno ljudi, momčad je zaslužila da ju dođu pozdraviti i čestitati na odličnom kraju sezone i na trofeju.

Utakmica nema rezultatsku važnost, ali Leko najavljuje ono što navijači očekuju od njih...

- Kad dođeš na Poljud i kad dođe puno ljudi, želiš pobijediti. To je jednostavno tako. Znamo da nema rezultatske važnosti, ali postoji obraz i ponos. Dat ćemo sve od sebe da bi ljudi uživali, vidjeli dobar nogomet i našu pobjedu.

VRIJEĐAO ŠIBENČANE Pogledajte video i sramotno pjevanje zbog kojeg su prijavili i mladog hajdukovca Vuškovića

LEGENDA HAJDUKA Subašić se oprašta od nogometa

Posljednja utakmica u HNL-u ove sezone ujedno će biti i oproštajna za Danijela Subašića, legendu Hajduka i hrvatske reprezentacije. Leko je najavio da će mu dati minutažu.

- Suba je milijun posto s nama. On je jedan od lidera i zaslužio je da mu napravimo dostojanstven oproštaj i da odigra neke minute i da mu odamo poštovanje kakvo zaslužuje nakon takve karijere.

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zašto se mrzite 27.05.2023.

    Pešekan1 kako se tvoj tata zove? Jel pošteniji i bolji čovjek od pokojnog Jovana? Sram te bilo

  • zašto se mrzite 27.05.2023.

    Monza1995 Suba je bio prvak Francuske s Monacom, 2. na svijetu s Hrvatskom, 2 kupa uzeo s Hajdukom. Takvom sportašu se rugaš? Što si ti u životu napravio na ponos svojim roditeljima? Evo svi čekamo da nam kažeš

  • zašto se mrzite 26.05.2023.

    Suba, velik si čovjek, prijatelj svima, odličan golman i pjevač. Hvala ti na srebru koje si nam donio kao što je i Livi donio broncu. Zadarska dica, naš ponos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare