To je to što me zanima!

Leko: Pričamo puno, ali priča nema smisla. Loš teren? Ha, bio je dobar na Maksimiru pa ništa

Pričamo puno, ali priča nema ni smisla. Imamo teren od šest do osam i pokazati svima koliko nam je stalo, koju kvalitetu imamo. Osloboditi kočnice u glavi, rekao je trener Hajduka
Vidi originalni članak

Dok su juniori igrali protiv Manchester Cityja, seniori u Vukovaru dočekuju četvrtfinale Kupa protiv Osijeka (srijeda, 18 sati). U velikoj su krizi, Dinamo im je nanio treći poraz u šest ovogodišnjih utakmica. Novi poraz vjerojatno bi izazvao i ostavke.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk proslavio 112. rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako bitna utakmica u Kupu, ili si pobjednik ili si gubitnik. Poslije ove utakmice u nedjelju je čak i dobro da utakmica dođe što prije. Očekujemo dobru reakciju nakon svega što se događalo. Pričamo puno, ali priča nema ni smisla. Imamo teren od šest do osam i pokazati svima koliko nam je stalo, koju kvalitetu imamo. Osloboditi kočnice u glavi, početi igrati neki pravi, hrabri nogomet i napraviti sve da se utakmica dobije - rekao je trener Ivan Leko.

'Umjetnički dojam nije bitan'

Nije ni Osijek u bajnom raspoloženju, ima tri poraza u zadnje četiri utakmice.

- Imaju oni problema, mi imamo problema. Mi gledamo sebe. Kao što sam rekao, možda i terapije puno priča, komunikacija, možda smo postali mekani od toga. Sad je trenutak taj, teren, 11 na 11 s pet zamjena, 90 ili 120 minuta. Napraviti sve da se dobije. Umjetnički dojam sigurno nije previše bitan, pogotovo u momentu u kojem smo mi. Ali gard pobjednički, vratiti što smo imali, što ovaj klub mora imati je jako bitna stvar - kazao je Leko.

Teren u Gradskom vrtu nije dobar. Ali...

- Kako je nama, tako je njima. Imali smo top teren u Maksimiru pa nam ništa nije donio, protivniku je. Nećemo tražiti isprike, hrabro naprijed, bez puno priče i pokazati što imamo uz sebe znajući koliko je bitna utakmica - zaključio je Leko.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Palmanova 28.02.2023.

    pricace Leko puno za 2 tjedna kad bude na Detektoru lazi o aferi ''Propere handen''.javicu ovdje na portalu kako je to zavrsilo ponedjeljak 13.ozujak

  • 28.02.2023.

    Upalit snimku juniora,do Osijeka je ne gasit... Ne dat im jist,pit ni spavat...samo neka gledaju i naviju dok gledaju. HŽV ♥️💙

  • Space Burek 28.02.2023.

    Napokon imaju trenera koji jasno vidi neke stvari. Možda previše forsira neku svoju taktiku za koju nema igrače ali za sve treba vremena. Jedini problem je uprava koja ne vidi da im je momčad loša a da im pojačanja iz druge Francuske i Belgijske lige neće donijeti ništa. A Leko bi mogao dobiti otkaz jer uprava Hajduka misli da je trener najveći krivac a ne cirkus ekipa... a tako rade godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare