Sport

Komentari 7

Leko: Pričamo puno, ali priča nema smisla. Loš teren? Ha, bio je dobar na Maksimiru pa ništa

Leko: Pričamo puno, ali priča nema smisla. Loš teren? Ha, bio je dobar na Maksimiru pa ništa

Pričamo puno, ali priča nema ni smisla. Imamo teren od šest do osam i pokazati svima koliko nam je stalo, koju kvalitetu imamo. Osloboditi kočnice u glavi, rekao je trener Hajduka

Dok su juniori igrali protiv Manchester Cityja, seniori u Vukovaru dočekuju četvrtfinale Kupa protiv Osijeka (srijeda, 18 sati). U velikoj su krizi, Dinamo im je nanio treći poraz u šest ovogodišnjih utakmica. Novi poraz vjerojatno bi izazvao i ostavke.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk proslavio 112. rođendan

- Jako bitna utakmica u Kupu, ili si pobjednik ili si gubitnik. Poslije ove utakmice u nedjelju je čak i dobro da utakmica dođe što prije. Očekujemo dobru reakciju nakon svega što se događalo. Pričamo puno, ali priča nema ni smisla. Imamo teren od šest do osam i pokazati svima koliko nam je stalo, koju kvalitetu imamo. Osloboditi kočnice u glavi, početi igrati neki pravi, hrabri nogomet i napraviti sve da se utakmica dobije - rekao je trener Ivan Leko.

'Umjetnički dojam nije bitan'

Nije ni Osijek u bajnom raspoloženju, ima tri poraza u zadnje četiri utakmice.

- Imaju oni problema, mi imamo problema. Mi gledamo sebe. Kao što sam rekao, možda i terapije puno priča, komunikacija, možda smo postali mekani od toga. Sad je trenutak taj, teren, 11 na 11 s pet zamjena, 90 ili 120 minuta. Napraviti sve da se dobije. Umjetnički dojam sigurno nije previše bitan, pogotovo u momentu u kojem smo mi. Ali gard pobjednički, vratiti što smo imali, što ovaj klub mora imati je jako bitna stvar - kazao je Leko.

Teren u Gradskom vrtu nije dobar. Ali...

- Kako je nama, tako je njima. Imali smo top teren u Maksimiru pa nam ništa nije donio, protivniku je. Nećemo tražiti isprike, hrabro naprijed, bez puno priče i pokazati što imamo uz sebe znajući koliko je bitna utakmica - zaključio je Leko.

Najčitaniji članci