To je to što me zanima!

'Leo Messi ima jednu slabost u igri i samo ja znam za nju...'

Manchester United i Barcelona igraju četvrtfinale Lige prvaka, a Englezi znaju kako mogu zaustaviti najboljeg igrača svijeta. Branič Chris Smalling tvrdi da zna "skrivenu" manu u igri Lea Messija
Vidi originalni članak

Postoji jedna slabost u igri Lea Messija za koju samo ja znam, ispalio je zagonetno stoper Manchester Uniteda Chris Smalling.

Tu slabost Argentinca planira iskoristiti u četvrtfinalu Lige prvaka u dvije utakmice protiv Barcelone. A koja je točno slabost? To nije želio otkriti.

ČUDESNI MESSI Rekorder Leo puše Ronaldu za vratom: Još jedan 'hat-trick'...

- Mislim da ostatak svijeta toga nije svjestan tako da neću govoriti o tome - dodao je kratko.

Manchester United i Barcelona prvu utakmicu četvrtfinala igraju 10. travnja u Engleskoj, a uzvrat je na rasporedu tjedan dana kasnije. Možda će nam tada biti jasnije o čemu engleski branič priča.

VIDEO Zato je najbolji: Pogledajte što je Leo Messi napravio Betisu

A tko zna, možda je svojim izjavama samo isprovocirao Messija pa Barcin as 'doda gas' na i ovako sjajnu formu. Za vikend je Betisu zabio svoj 51. "hat-trick" u karijeri, a zbog fantastične utakmice skandirali su mu čak i protivnički igrači.
 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 19.03.2019.

    da te riječi čuješ od braniča poput na primjer van dijk, lovren, boateng, ramos možeš povjerovat da zna neku slabost ili da če upalit ta mentalna igra. Ali kod njega niti jedno i drugo.

  • 19.03.2019.

    E moj Smalling kad vidim kak trcis sve mi je jasno,idi kupaj ribe

  • josip911 19.03.2019.

    Navijac sam reala ali ovo sto Ce Barca napraviti unitedu nece biti humanu 2.40 je koef prve tekme na Barcu stavite i zaradite ali juve ove god ide do naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare