To je to što me zanima!

Leo Messi je zabio pa čudesno asistirao za pobjedu u Milanu

Barcelona je u 5. kolu Lige prvaka slavila na San Siru protiv Milana 3-2. Ibrahimović i Boateng dvaput su zabijali za izjednačenje, ali Lionel Messi i Xavi bili su neumoljivi
Vidi originalni članak

Ma oni su i bez mene najbolji na svijetu, rekao je napadač Milana Zlatan Ibrahimović koji je, kako se bližila utakmica, sve ljepše pričao o katalonskoj momčadi i Guardioli. 

Barcelona je na San Siro stigla bez Inieste i Alvesa, a iako su obje momčadi osigurale prolaz, borba za prvo mjesto bila je stvar principa. Gledali smo pravu nogometnu ljepoticu.

Katalonci su  poveli autogolom Van Bommela u 14. minuti, no samo šest minuta nakon toga sjajna akcija Milana. Seedorf je dodao Ibrahimoviću koji je zabio za 1-1. Barcelona je od početka kontrolirala igru i bilo je samo pitanje vremena kad će ponovno zabiti.

U 30. minuti Xavi je pao u 16 metara, sudac Stark pokazao je na penal. Leo Messi namjestio je loptu, prodao "lažnjak" Abbiatiju i zabio. No nije pravilno izveo penal Argentinac, dobio je žuti karton jer je stao usred zaleta. Iz drugog pokušaja je Messi zabio i ponovno doveo klub u vodstvo. Bio je to prvi gol Lea Messija na San Siru.

Čudesno je igrala Barcelona. Lakoćom su dolazili u šanse i lako je mogla biti i veća prednost katalonskog kluba nakon prvih 45 minuta.

Barca je u drugi dio krenula nešto opuštenije i Milan je to iskoristio. Sjajno je primio loptu Boateng, prošao svog čuvara i zabio za 2-2. Ali nije dugo trebalo Barci da se sredi. Fenomenalna akcija, u kojoj je Messi preuzeo ulogu asistenta i dodao Xaviju koji je bez problema zabio, zaslužna je za treće vodstvo Katalonaca na utakmici što se pokazalo i konačnim rezultatom.

U drugoj utakmici skupine H Lige prvaka Plzen je slavio kod BATE Borisova golom Bakoša.

Liga prvaka, 5. kolo, skupina H:

Milan - Barcelona 2-3 (Ibrahimović, Boateng / Bommel ag, Messi, Xavi)

BATE - Plzen 0-1 (Bakoš)

Idi na 24sata

Komentari 147

  • biberrr 26.11.2011.

    Leo zbio iz nepostojećeg penala,gol Boatenga fantastičan!

  • Messi100 25.11.2011.

    Kakva asistencija Messia za Xavia :), kakva igra Barce, milana, kakva tekma ma LJEPOTICA Ovog kola LIGE PRVAKA :) BARCELONAA!!, Messsi kralj..

  • Mes que un Club_2 24.11.2011.

    Kada budete govorili o simuliranju ima da se uvijek sitite ovoga http://www.youtube.com/watch?v=QGJU7x7EiXI

Komentiraj...
Vidi sve komentare