Obavijesti

Sport

Komentari 147

Leo Messi je zabio pa čudesno asistirao za pobjedu u Milanu

Leo Messi je zabio pa čudesno asistirao za pobjedu u Milanu
8

Barcelona je u 5. kolu Lige prvaka slavila na San Siru protiv Milana 3-2. Ibrahimović i Boateng dvaput su zabijali za izjednačenje, ali Lionel Messi i Xavi bili su neumoljivi

VIDEO

Ma oni su i bez mene najbolji na svijetu, rekao je napadač Milana Zlatan Ibrahimović koji je, kako se bližila utakmica, sve ljepše pričao o katalonskoj momčadi i Guardioli. 

Barcelona je na San Siro stigla bez Inieste i Alvesa, a iako su obje momčadi osigurale prolaz, borba za prvo mjesto bila je stvar principa. Gledali smo pravu nogometnu ljepoticu.

Katalonci su  poveli autogolom Van Bommela u 14. minuti, no samo šest minuta nakon toga sjajna akcija Milana. Seedorf je dodao Ibrahimoviću koji je zabio za 1-1. Barcelona je od početka kontrolirala igru i bilo je samo pitanje vremena kad će ponovno zabiti.

U 30. minuti Xavi je pao u 16 metara, sudac Stark pokazao je na penal. Leo Messi namjestio je loptu, prodao "lažnjak" Abbiatiju i zabio. No nije pravilno izveo penal Argentinac, dobio je žuti karton jer je stao usred zaleta. Iz drugog pokušaja je Messi zabio i ponovno doveo klub u vodstvo. Bio je to prvi gol Lea Messija na San Siru.

Čudesno je igrala Barcelona. Lakoćom su dolazili u šanse i lako je mogla biti i veća prednost katalonskog kluba nakon prvih 45 minuta.

Barca je u drugi dio krenula nešto opuštenije i Milan je to iskoristio. Sjajno je primio loptu Boateng, prošao svog čuvara i zabio za 2-2. Ali nije dugo trebalo Barci da se sredi. Fenomenalna akcija, u kojoj je Messi preuzeo ulogu asistenta i dodao Xaviju koji je bez problema zabio, zaslužna je za treće vodstvo Katalonaca na utakmici što se pokazalo i konačnim rezultatom.

U drugoj utakmici skupine H Lige prvaka Plzen je slavio kod BATE Borisova golom Bakoša.

Liga prvaka, 5. kolo, skupina H:

Milan - Barcelona 2-3 (Ibrahimović, Boateng / Bommel ag, Messi, Xavi)

BATE - Plzen 0-1 (Bakoš)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...