To je to što me zanima!

Leo Messi: Mourinho je sjajan trener, a Cristiano veliki igrač

Mourinho je sjajan trener koji jako dobro obavlja svoj posao. Cristiano je pak veliki igrač, rekao je najbolji igrač svijeta, Argentinac Lionel Messi uoči velikog El Clasica
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi dao je intervju za internetski portal todobarcelona.net u kojem je morao odgovarati na svakojaka pitanja, a između ostalog i o Joseu Mourinhu i Cristianu Ronaldu.

- Mourinho je sjajan trener koji jako dobro obavlja svoj posao. Cristiano je pak veliki igrač - rekao je Messi.

Kao najjaču stavku Barcelone Messi smatra zajedništvo.

- Vođa Barcelone smo svi mi kao momčad. Igramo kao jedan i nije nas briga za individualnu statistiku – veli Messi.

Što se eventualnog dolaska Neymara tiče Argentinac nema ništa posebnog za reći.

- To je stvar kluba. Ako oni smatraju da je potreban onda je dobrodošao.

Iako su mnogi sumnjali u Tita Vilanovu nakon što je Pep Guardiola odlučio odstupiti s mjesta trenera, bivši pomoćni trener odrađuje sjajan posao kao prvi čovjek katalonske momčad.

- Rekao sam vam da ćete gledati isti klub kao i proteklih sezona. Tito razmišlja kao i Pep. Ništa se nije promijenilo – zaključio je Argentinac.

Barcelona će ove nedjelje ugostiti na Nou Campu aktualnog prvaka Real Madrid, u sklopu 7. kola Primere. Nakon svega šest utakmica u prvenstvu Barcelona bježi sastavu Josea Mourinha za velikih osam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Wilander 07.10.2012.

    Kakve sve gluposti ljudi mogu izreći nakon sasvim normalne i istinite izjave. Kakva lažna skromnost? Ja navijam za Barcelonu, ali isto tako kažem da je Cr. Ronaldo odličan igrač i Mourinho odličan trener. O tome najbolje govori njihova statistika (osvojena prvenstva, liga prvaka, golovi) i njihova kvaliteta, trenerska i igračka. Ono što se meni kod njih manje sviđa je stalno kukanje na sudačke odluke bez da isto tako priznaju kad se i Realu pomogne. A to da su Cr. Ronaldo i Mourinho izvanredni u poslu kojim se bave nije nikakva demagogija ni lažna skromnost. To je jednostavno činjenica. Zato se tu ne radi o lažnoj skromnosti. Ne mora se s nekim biti prijatelj da bi mu se odalo priznanje o njegovoj kvaliteti i vrijednosti.

  • gorilla_1 06.10.2012.

    CITAT " A Kiki ti je toliko veliki gospodin da je izajvio da je Khedira bolji igrač od Xavija". Šta tu ne štima? Sve stoji.

  • gorilla_1 06.10.2012.

    A šta tje trebao reć? Popljuvat sve? rekao je ono što se od njega očekivalo da kaže, a šta misli to je druga priča. Mou mu je sigurno najomraženija osoba koju pozna a cr7 druga na spisku! Sutra će ih mrzit jiš više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare