To je to što me zanima!

''Leo Messi nije zaslužio Zlatnu loptu, to je Fifin marketing...''

Messi? Dao bih mu sve na svijetu kada bih mogao, ali nije u redu kada netko osvoji nešto što zapravo nije njegovo samo zbog nekog marketinškog plana, kaže Diego
Vidi originalni članak

Ikona svjetskog nogometa i po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, Diego Maradona, razočaran je i tužan kao i mnogi drugi Argentinci nakon poraza u finalu Svjetskog prvenstva. Maradona također misli kako Lionel Messi nije zaslužio naslov najboljeg igrača na turniru. 

- Messi? Dao bih mu sve na svijetu kada bih mogao, ali nije u redu kada netko osvoji nešto što zapravo nije njegovo samo zbog nekog marketinškog plana - rekao je Diego te nastavio:

- Tužan sam zbog svoje domovine. Gol Marija Götzea zbilja je zabolio. Velika je tuga u mom srcu. Međutim, kada se sve zbroji i oduzme, moje mišljenje je kako je Argentina u finalu zaslužila barem penale. Pobjeda je stigla nakon jednog nesporazuma u obrani - pojasnio je Diego te se za kraj osvrnuo i na odluku argentinskog izbornika, Alejandra Sabelle, da zamjeni Ezequiela Lavezzija Sergijom Agüerom na poluvremenu utakmice:

- Nije mi jasna zamjena Lavezzija. Bio je fenomenalan po krilu. Agüero jednostavno nije imao isti učinak. Nije ovo bio njegov turnir - završio je legendarni Maradona

Idi na 24sata

Komentari 123

  • purger ercegovacki 14.07.2014.

    rijetko kad je maradona rekao nesto korektno i pametno kao ovo sad, greska je bila zamjena a i argentina je bila super na terenu, trebali su zabiti najmanje dva komada u prvih 90 minuta, al njemacka po obicaju opet ima srecu, nogomet je odraz stanja u drzavi pa sad znamo zasto je brazil onakav kakav je i zasto su nijemci prvaci.

  • sir1234 14.07.2014.

    kako nitko ne kuzi? ne gleda se za zlatnu loptu po tome ko je bio borbeniji na terenu i koji se igrac najvise svidio navijacima nego se gleda broj nagrada za igraca utakmice,a messi ih ima 4 I TO ZAREDOM (a i statistika mi nije losa tako da je i po tom zasluzio). svaka cast mascheranu po borbenosti i trudu. isto tako je iniesta dobio na EP-u 2012. i forlan na SP-u 2010. zato sto su imali najvise nagrada za igraca utakmice. a i po toj logici i neuer ne zasluzuje zlatnu rukavicu nego npr. golman kostarike ili čilea ili amerike,ali gleda se tko je imao duži niz ne primljenih golova u nekoliko utakmica. ne vidim sta tu nije jasno

  • ping-pong 14.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare