To je to što me zanima!

Leo Messi odlučuje o svemu: Ne želim ga vidjeti u Barceloni!

Omaleni Argentinac je osoba koju se sve pita sve u Barceloni, pa tako i u vezi transfera. Nakon ispadanja PSG-a iz Lige prvaka, opet se počelo pričati o dolasku Verrattija u Barcu. No, Messi je protiv toga...
Vidi originalni članak

 Ovih dana su opet počele kružiti glasine o dolasku Verrattija u Barcu. No, Leo Messi i nije baš za taj transfer.

- Ne želim ga u Barceloni - navodno je poručio Argentinac čelnicima katalonskog kluba.

Barcelona je u prošlom ljetnom prijelaznom roku jako zagrizla za Talijana, te je transfer čak i bio pred realizacijom. No, nakon dolaska Neymara, Verratti je promijenio svoje mišljenje što je očito jako naljutilo apsolutnog vladara Barcelone.

No, kao drugi razlog se navodi i interes Reala za Verrattija. Real traži zamjenu za Luku Modrića koji je navodno pred odlaskom iz "kraljevskog kluba", te smatraju kako bi talijanski veznjak bio adekvatna zamjena hrvatskom virtuozu.

NJIHOV MESSI(JA) Bože, čuvaj Kralja: Pokazao je zašto ga smatraju najboljim...

Sinoć je Barcelona uvjerljivom predstavom protiv Chelseaja (3-0) osigurala prolazak u četvrtfinale Lige prvaka. Messi je odigrao sjajnu utakmicu, u kojoj je postigao dva gola te imao jednu asistenciju. Ovom utakmicom još jednom je dokazao da je "kralj Barcelone" te zahvaljujući silnim trofejima koje je donio "blaugrani" ima pravo odlučivati o svemu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Firefox_1 16.03.2018.

    Barca je i bez Messija al pari sa Realom, svi drugi su daleko... sa Messijem teško da ih netko može dobiti...

  • Firefox_1 16.03.2018.

    Barca osim Busquets i nema pravog defanzivnog veznog, Samper im je već dugo ozljeđen i pitanje je koliko može. Tako da oni moraju nekoga dovesti za tu poziciju. Pitanje je da li je Verratti idealno riješenje, on je odlličan igrač, ali više kao kreator poput Modrića, a takvih u Barci ne fali. Njima treba jedan jaki defanzivac, poput Casemira...

  • duffy2 15.03.2018.

    Kakav Verratti precijenjen igrac nega ga u PSG

Komentiraj...
Vidi sve komentare