To je to što me zanima!

Leo Messi: Ovaj poraz još dugo neću moći zaboraviti

Argentinci su ošamućeni napustili teren nakon najvećeg debakla u povijesti. U gostima kod Bolivije doživjeli su veliku sramotu porazom 6-1
Vidi originalni članak

Messi je u nevjerici spustio glavu, Mascherano se za nju primio, a Diego Maradona “polu-lud” oteturao je s terena. Semafor na stadionu u La Pazu pokazivao je Bolivija - Argentina 6-1. Samo dan nakon što su se argentinski mediji raspisali o uskrsnuću njihova nogometa pod vodstvom “malog zelenog”, morat će pisati o velikoj sramoti. Točnije, najvećoj u povijesti. “Gaučosi” nikad u povijesti nisu gore prošli, ovakav debakl snašao ih je još samo davne 1958. kad su od Čehoslovačke izgubili s identičnih 6-1.
No to su bila neka druga vremena, vremena u kojima su se golovi puno lakše postizali, tako da današnjih šest vrijedi barem kao deset iz tog vremena.
- Želim poručiti navijačima da patim isto koliko i oni. Svaki gol koji je Bolivija zabila bio je poput uboda nožem u srce - rekao je Maradona nekoliko minuta nakon utakmice, ali vrlo brzo vratio se u normalu.
- Prvi put u karijeri sam doživio ovakav debakl i što da vam sad kažem?! Dogodilo se. Jedino se nadam da se više neće ponoviti.
Ovim rječima Bolivija je za njega postala prošlost, a uskoro će i Argentina ovaj debakl potisnuti. No Diego više nema pravo na kiks. Koliko god velik bio..

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gremljin 02.04.2009.

    eto što lova radi sportu. zanima me tko još može biti toliko naivan i reći: \" pa da, imali su loš dan\"? Ljudi moji pa ova kladioničarska mafija jednostavno je uzela maha i više nema ni sporta ni mjesta gdje nije prisutno to zlo. čemu više natjecanja uopće? za mene je odavno sve postalo moguće, ali da neki \"kilavac\" prebije \"klička\" to možemo čuti samo u bajkama, a kamo li da Bolivija rokne ARGENTINU , ponavljam ARGENTINU sa ŠEST prema JEDAN !!! ??? 6:1 !!!??? samo ako su ovi igrali sa pet igrača...a i onda teško! SPORT je MRTAV!

  • dumont 666 02.04.2009.

    a nemože on igrat sam protiv cijele bolivije

  • 02.04.2009.

    katastrofa...ubili ih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare