To je to što me zanima!

Messi bježao od obožavatelja pa sigurnost našao kod pilota

Netko od putnika prepoznao je Messija i nastao je stampedo. Leo Messi je bio uhvaćen u zamku, te mu nije preostalo ništa drugo nego pobjeći u pilotsku kabinu
Vidi originalni članak

Argentinska zvijezda Lionel Messi se nakon poraza reprezentacije kod Venezuele zajedno s trojicom suigrača Everom Banegom, Javierom Mascheranom i Germanom Denisom zrakoplovom uputio prema Caracasu, gdje su hvatali let za Europu.

Da bi izbjegli gužvu u zrakoplovu, osoblje zračne luke u venezeulskom gradu Barceloni, gdje je i igrana utakmica, organizirala je da se najbolji nogometaš svijeta ukrca kao posljednji putnik. Iako su prigušili svjetla u zrakoplovu i učinili sve da tajanstveni putnik ostane neprimjetan operacija je propala. 

Netko od putnika prepoznao je Messija i nastao je stampedo prema biznis klasi. Gotovo svi putnici pojurili su prema prednjem dijelu zrakoplova. Messi je bio uhvaćen u zamku, te mu nije preostalo ništa drugo nego pobjeći u pilotsku kabinu.

Premda je putnicima ulazak u pilotsku kabinu strogo zabranjen, kapetan i stjuardese shvatili su da, ako ne naprave iznimku, avion neće poletjeti na vrijeme. Messi je let do Caracasa proveo na mjestu kopilota .

Kada je zrakoplov napokon poletio te postigao visinu, putnici su ponovo krenuli prema suputnicima u prvoj klasi. Umorni i razočarani Banega, Mascherano i Denis morali su potpisivati autograme i fotografirati se s putnicima. A kada je zrakoplov sletio u Caracasu Messi je izašao među putnike i pristao se fotografirati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kun aguero 15.10.2011.

    "A vjerojatno se samo htio odmoriti"A kada je zrakoplov sletio u Caracasu Messi je izašao među putnike i pristao se fotografirati"....pa ovo je strasno....da je ovo ronaldo napravio pisalo bi lijepi bogati arogantni ronaldo....bar vi kao novine bi trebali bit neutralni...al ovo je ocito dokaz da to i niste....

  • toples frajla 15.10.2011.

    Uvijek je bilo igrača koji su svojim nogometnim vještinama ostavljali bez daha, no ne mogu se prisiliti poštivati današnje zvijezde i zvjezdice. Nekadašnji nogometaši su igrali za stan, neke pristojne premije i možda neki Mercedes, mogli ste ih vidjeti na Jelačić placu, ili na Rivi, nije bitno...bili su ljudi. Ovo danas doista nema smisla, novac koji je u igri je naprosto prevelik i u meni izaziva gađenje spram tih nogometaša, neovisno o njihovoj nogometnoj vještini. Prosječni igrači danas voze Jaguare, Bentleye, Aston Martine, imaju stanove od par milijuna eura...Nogomet je pao u drugi plan.Taj novac nitko normalan ne može u svom radnom vijeku zaraditi. I bez brige, njih nećete više vidjeti na Jelačić placu ili Rivi, možda jedino na prigodnim snimanjima, ali bez kontakta.

  • proffy 15.10.2011.

    nije Ronaldo bahat zato što 'neda tisuću ojra' već iz drugih razloga. i prestanite više glumiti žrtve što se tiče Ronalda, sa svojim izjavama i arogancijom je zaslužio da ga se pokopa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare