To je to što me zanima!

Leo uzeo i Zlatnu kopačku: Samo želim igrati nogomet

U četvrtak je argentinski nogometaš iz Barcelone, Leo Messi, i službeno primio nagradu za najboljeg prošlogodišnjeg strijelca Europe, Zlatnu kopačku
Vidi originalni članak

Time se Messi pridružio Van Bastenu, Ronaldinhu i Cristianu Ronaldu povezavši tri najuglednije nagrade, a to su spomenuta Zlatna kopačka, Zlatna lopta France Footballa i nagrada najboljeg igrača u izboru Fife.
- Samo želim imati loptu u nogama i igrati nogomet. Jednostavna sam osoba, kakva sam bio i prije cjelokupne nogometne karijere. Izvan terena sam tih i miran, te samo želim uživati sa svojom obitelji - skromno je sebe opisao veznjak Barcelone, te nije zaboravio reći:
- Ničega ne bi bilo da nema Barcelone. Odličnog trenera Guardiole i divnih suigrača. Njima također ide ova nagrada.
Recimo da je Messi u ovom izboru pobijedio ispred Didiera Drogbe (Chelsea) i Antonija di Natalea (Udinese), koji su podijelili drugo mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dadanadal 01.10.2010.

    Ma dajte sve te trofeje Iliji Sivonjiću,aj neka messi napravi ono što je sivonja napravio

  • ChromE_1 01.10.2010.

    Navijam za Chelsea, a podrazumijeva se da nisam neki fan Barcelone.. No opet, nikad ne bi mogao reći da je drogba bolji od messija.. Messi je 5 puta kompletniji igrač. Drogba MOŽDA ima bolji nos za gol (iako su tu negdje), jači je od messija i moze podvaliti dobru loptu.. a messi, messi jednostavno moze sve sto hoce i po tome se ne moze mjeriti s Drogbom.. I jedan i drugi su svjetska klasa, al jedan je leo messi

  • silvianavarro 01.10.2010.

    Suarezzzzzzzzzzz! Treba je on dobit,joj jedva čikam da priđe u ligu petice..šta će im čovjek radit

Komentiraj...
Vidi sve komentare