To je to što me zanima!

L'Equipe: Rooney pregovara o prelasku u Paris Saint-Germain

Francuski list donosi priču o mogućem spektakularnom transferu. Wayne Rooney pregovara o prelasku u PSG! Navodno je Rooney jako zainteresiran za odlazak...
Vidi originalni članak

Francuski L'Equipe piše o velikom transferu između Manchester Uniteda i Paris Saint-Germaina. Wayne Rooney je već predao zahtjev za raskid ugovora, ali su mu to glatko odbili. Tad je još Alex Ferguson bio menadžer "crvenih vragova". 

Navijači su također prepoznali da Rooney više nije sretan u klubu pa su ga "počastili" zvižducima dok je primao medalju za naslov prvaka u Premiershipu. 

Rooneya su povezivali s odlaskom u Chelsea, no najnoviji klub koji bi mogao biti odredište engleskog reprezentativca je PSG.

L'Equipe piše kako je Rooney vrlo zainteresiran za transfer u Paris, a vijest su popratili svi francuski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • GJURO 23.05.2013.

    Neće ga sigurno pustit u neki od konkurentskih klubova u Premiershipu, a u PSG bi mogao ako Ibro ode, što je realno jer više tamo nema sportskih motiva ( sigurno ne očekuje da PSG može uzet kantu LP slijedeće godine )

  • eDatijeBiloZnatKakoSeZovem 23.05.2013.

    moze on u paris ako ce ibra i moura ic u united ;)

  • Gox111 23.05.2013.

    e moj rooney prokocko ti šansu bit jedna od legendi man utd ,ako je stvar u fergusonu ,sad kad on ode nemaš problema ali izgleda da su ti neke stvari bitnije ,,sada briši iz engleske jer samo ceš si veci teret stavit na leđa , kako god ispalo skačeš s konja na magarca

Komentiraj...
Vidi sve komentare