To je to što me zanima!

L'Equipe: Simeone će prodati Mandžu da bi doveo Cavanija

Francuski mediji pišu kako Diego Simeone na ljeto želi dovesti Edinsona Cavanija, a da bi mu to pošlo za rukom, morao bi prodati Marija Mandžukića, Turana i Kokea
Vidi originalni članak

Čim Mario Mandžukić ne zabije gol ili još gore, čim ne započne utakmicu u prvih 11, u brojnim se europskim medijima počinje nagađati o njegovu odlasku iz kluba.

Tako se sada Mandže sjetio tiražni francuski L'Equipe. O hrvatskom napadaču pišu u kontekstu odlaska iz Atletica, a sve kako bi Diego Simeone navodno skupio milijune za dovođenje Edinsona Cavanija.

'Simeone je nedavno razgovarao s Cavanijem preko Urugvajca i kapetana Atletica Diega Godina. Trener Atletica jako je zainteresiran za Cavanija kojeg bi doveo na ljeto. Matadora često kritiziraju od dolaska u PSG, no da bi ga doveo u Atletico, Simeone bi morao prodati Mandžukića te ili Kokea ili Turana', piše L'Equipe.

Goal.com dodaje kako Simeone u napadu želi spojiti ubojiti trojac Cavani - Griezmann - Torres te je svoju veliku priliku vidio u nezadovoljstvu Urugvajca u Parizu.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • punisher_3 05.03.2015.

    hahahha koji debakl , prodati 3 najbolja igraca za jednog cavanija koji nije sta je nekad bio

  • bananajo 05.03.2015.

    Vidi Simeone kakav je manđo-jebivetar,kad igra dobar je ali poslije toga se preserava a što je najgore to već duže vrijeme radi u reprezentaciji i neznam dokle će mu to Niko dopuštati.

  • Firefox_1 05.03.2015.

    Vidjelo se u Leverkusenu da Mandžo ne " grize " kao inače. Odličan igrač, težak karakter i velika prijetnja za team. Ipak, Cholo je sličan karakter i moguće je da se oni opet slože...

Komentiraj...
Vidi sve komentare