To je to što me zanima!

Lešinarili su memorabilijama Kobeja i Gigi, eBay ih blokirao

Nećemo dozvoliti da se ponudom na našim stranicama profitira na ljudskoj tragediji i patnji, objavili su iz eBaya pa sa svojih stranica skinuli memorabilije za koje se tražilo i po 3000 dolara
Vidi originalni članak

Nema okolnosti, pa ma koliko tužna ili užasna bila, u kojoj se naći oni koji će pokušati zaraditi na nečijoj nesreći. Kobe Bryant za života je bio superstar, košarkaški 'superman' i - tvornica novca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I na njegovoj se smrti pokušava zaraditi. Poginuo je u 41. godini, zajedno sa kćerkom Giannom i još sedmoro ljudi, u siječnju u helikopterskoj nesreći.

Nakon komemoracije u ponedjeljak u Staples Centeru, na kojoj je 20.000 sudionika dobilo rekvizite i memorabilije poput majice s likom Bryantovih i ulaznicu za 8. sektor, 24. red, 2. sjedalo (brojevi Kobeja i Gigi na dresu) pa se eBay pobrinuo da barem dio tog zarađivanja na nečijoj smrti spriječi i ograniči.

- Nećemo dozvoliti da se ponudom na našim stranicama profitira na ljudskoj tragediji i patnji - objavili su iz eBaya pa sa svojih stranica skinuli ponude majica, knjiga, ulaznica sa utakmica Lakersa i sličnih suvenira za koje se tražilo i po 3000 dolara, a rijetko se što vezano u Kobeja prodavalo za manje od 1000 dolara.

S Kobejem i Giannom Bryant u padu helikoptera u Kaliforniji poginuli su košarkaška trenerica Christina Mauser, bejzbolski trener John Altobelli i njegova kćer Alyssa koja je igrala košarku sa Giannom i njena mama Keri Altobelli, pilot Ara Zobayan te Sarah Chester i njena kćer Payton koje su išle na turnir Kobejeve 'Bryant’s Mamba Sports Academy'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mihic82 28.02.2020.

    Zamisli sa slikama razno aznih slikara koji su imali tragicne sudbine i otuzne zivote , danas se njihove alike prodaju za milijune dolara.

  • mentalist1 28.02.2020.

    Wtf? Ovo je presedan. Za apsolutno svaku slavnu osobu nakon smrti memorabilija drasticno poskupi. Sportas, slikar, glazbenik, glumac...

  • madmax2020 28.02.2020.

    Kakvih ima ljudi i na mrtvima zaradjuju,nista im nije sveto

Komentiraj...
Vidi sve komentare