Obavijesti

Sport

Komentari 11

Lešinarili su memorabilijama Kobeja i Gigi, eBay ih blokirao

Lešinarili su memorabilijama Kobeja i Gigi, eBay ih blokirao
1

Nećemo dozvoliti da se ponudom na našim stranicama profitira na ljudskoj tragediji i patnji, objavili su iz eBaya pa sa svojih stranica skinuli memorabilije za koje se tražilo i po 3000 dolara

VIDEO

Nema okolnosti, pa ma koliko tužna ili užasna bila, u kojoj se naći oni koji će pokušati zaraditi na nečijoj nesreći. Kobe Bryant za života je bio superstar, košarkaški 'superman' i - tvornica novca.

Pokretanje videa...

01:32

I na njegovoj se smrti pokušava zaraditi. Poginuo je u 41. godini, zajedno sa kćerkom Giannom i još sedmoro ljudi, u siječnju u helikopterskoj nesreći.

Nakon komemoracije u ponedjeljak u Staples Centeru, na kojoj je 20.000 sudionika dobilo rekvizite i memorabilije poput majice s likom Bryantovih i ulaznicu za 8. sektor, 24. red, 2. sjedalo (brojevi Kobeja i Gigi na dresu) pa se eBay pobrinuo da barem dio tog zarađivanja na nečijoj smrti spriječi i ograniči.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nećemo dozvoliti da se ponudom na našim stranicama profitira na ljudskoj tragediji i patnji - objavili su iz eBaya pa sa svojih stranica skinuli ponude majica, knjiga, ulaznica sa utakmica Lakersa i sličnih suvenira za koje se tražilo i po 3000 dolara, a rijetko se što vezano u Kobeja prodavalo za manje od 1000 dolara.

S Kobejem i Giannom Bryant u padu helikoptera u Kaliforniji poginuli su košarkaška trenerica Christina Mauser, bejzbolski trener John Altobelli i njegova kćer Alyssa koja je igrala košarku sa Giannom i njena mama Keri Altobelli, pilot Ara Zobayan te Sarah Chester i njena kćer Payton koje su išle na turnir Kobejeve 'Bryant’s Mamba Sports Academy'.

Pokretanje videa...

01:12
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića