To je to što me zanima!

Lesnar opet teško bolestan, ali uvjerava da to nije kraj karijere

Prvak UFC-a priznao je da se predugo zavaravao bolešću crijeva koja se ponovno javila. Sada mora na operaciju, ali uvjerava da ovo nije kraj i da ne odlazi u mirovinu
Vidi originalni članak

Brocku Lesnaru ponovno se pojavio divertitis. Pred njim su sada važne odluke, kazao je predsjednik UFC-a Dana White.

Jedan od najboljih boraca svijeta Brock Lesnar (33) otkazao je spektakularnu borbu u Vancouveru protiv Juniora dos Santosa koji će se sada boriti proti Lesnarove zamjene Shanea Carwina. 

Prvak slobodne borbe u kavezu u teškoj kategoriji obolio je još prije dvije godine, ali javnosti nije htio otkriti od čega i gdje se liječi. Zbog divertitisa, inače bolesti crijeva nastale zbog loše prehrane i nedostatka celuloze nije se borio 2009. i 2010. godine. 

- Pogriješio sam što nisam išao na operaciju prije dvije godine. To je bolest koja nikad ne odlazi. Dobro sam se nosio sa simptomima posljednja tri mjeseca, ali onda sam dobio infekciju i više nisam mogao trenirati kako treba. Moram na operaciju ili će me to mučiti do kraja života. Moja obitelj i zdravlje su mi na prvom mjestu, ništa tu ne mogu učiniti - kazao je Lesnar, te dodao:

- Lagao sam samom sebi. Dijeta koju sam osmislio nije pomagala. Ne znam koliko dugo me neće biti. Ali ovo nije kraj, ne odlazim u mirovinu - obećao je Lesnar.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrsavopseto 14.05.2011.

    prije dva-tri mjeseca sam citao intervju sa royem nelsonom koji je rekao da ce lesner odustat od borbe sa santosom zbog vracanja bolesti....lesnar je supak i usro se santosa koji bi ga rasturio

  • Canales16_1 13.05.2011.

    koliko ja znam cain je prvak a ne lesner.....lesner se moze samo klanjati prvaku!!

  • registrator 13.05.2011.

    lesnar jedan od najboljih boraca svijeta??? molim -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare