To je to što me zanima!

Lewa iz penala spasio Bayern

Moramo biti svjesni da smo u fazi sezone kada ne moraš blistati, bitne su pobjede i mi smo danas uspjeli pobijediti. Što se tiče Villarreala, bit ćemo 60-70 posto bolji nego danas, rekao je Julian Nagelsmann
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna Münchena svladali su na Allianz Areni Augsburg s 1-0 u 29. kolu Bundeslige, golom iz penala osam minuta prije kraja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon gostujućeg poraza od Villarreala u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka, Bavarci nisu bili pravi ni na domaćem terenu. Iako su cijelo vrijeme imali inicijativu, nekoliko su puta ozbiljno zaprijetili i susjedi iz Augsburga. Mreže su bile netaknute sve do 82. minute, kada je Robert Lewandowski zabio iz jedanaesterca svoj 32. pogodak sezone.

Josip Stanišić je ušao u igru u 90. minuti.

Nastavljaju se tako slabe predstave bavarskog diva, čija igra ne obećava. Je li u pitanju zamor igrača ili jednostavno neke ideje Juliana Nagelsmanna ne funkcioniraju? Bayern je u ovome trenutku siguran na vrhu Bundeslige, a rezultat od 1-0 koji španjolski sastav donosi na Allianz Arenu je itekako nadoknadiv.

- Da skratim, prvo poluvrijeme nije bilo dobro. Mogu reći da smo nakon 20 minuta poslije poluvremena izgledali odlično. A i zadnjih 10 minuta smo bili dobri. Moramo biti svjesni da smo u fazi sezone kada ne moraš blistati, bitne su pobjede i mi smo danas uspjeli pobijediti - rekao je trener Bayerna nakon susreta pa dodao:

- Što se tiče Villarreala, bit ćemo 60-70 posto bolji nego danas. Ako postoji momčad koja ima veliko međunarodno iskustvo onda je to Bayern.

Wolfsburg je danas upisao visoku pobjedu protiv Arminije iz Bielefelda (4-0), a Borussia Mönchengladbach slavila je u gostima kod otpisanog Greuther Fürtha (2-0). Köln je napravio preokret u posljednjem dijelu utakmice protiv Mainza (3-2).

Bayern vodi s 69 bodova, devet više od Borussije (D).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Palmanova 09.04.2022.

    zabio vise penala nego Penaldo Kristijano

  • bibek_93249283 09.04.2022.

    Penaldowski

Komentiraj...
Vidi sve komentare