To je to što me zanima!

Lewa uzima zaštitare zbog straha od navijača Borussije?

Nakon potpisa za ljutog rivala Bayern, Roberta Lewandowskog ne čeka ugodno ozračje do kraja sezone u Borussiji. Strah ga je od prijetnji tamošnjih navijača
Vidi originalni članak

Nakon što je konačno realizirao svoj san potpisavši prošlog vikenda za Bayern München, Roberta Lewandowskog očekuje paklenih posljednjih šest mjeseci u Borussiji Dortmund.

Poljski napadač krenuo je putem Marija Götzea potpisavši za ljutog rivala za kojeg će imati pravo nastupa od početka sljedeće sezone kad mu istekne ugovor s Borussijom. Prema pisanju njemačkog Bilda, Lewandowski ozbiljno razmišlja o angažiranju osobnih zaštitara zbog straha za sigurnost sebe i svoje obitelji.

- Da, ozbiljno razmišljamo o tome - rekao je Lewin savjetnik Maik Barthel.

Lewandowski je očito osjetio da ga očekuje turbulentan drugi dio sezone zbog mogućih prijetnji navijača Borussije, koji su mu već ostavljali poruke mržnje na Facebooku, dok mu je 2012. naoružani pljačkaš provalio u kuću.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • strmi007 09.01.2014.

    i bolje ti je da to napraviš

  • Fedal_1 09.01.2014.

    Lewandovski+goetze=najveci nogometni sljam! Ne znam kako ga nije sramota nakon sta ga je BvB stvorila ovo napravit!Koliko ponuda okolo i on ode u bayern ma puuuu! A ovaj bayern najodvratniji klub,malo pomalo unistavaju bundesligu,kradu sve najbolje igrace! Nisu se mogli pomiriti da ih je BvB NADMASILA kad su im 2g zaredom uzeli naslov i isli igrati prljavo.....! Nazalost narednih godina ova liga ce postat jos monotonija nego sta je sad!Onda neko kaze da Spanija dosadna jer su samo Real i Barsa,ovo sta bayern radi je vec unistilo,a tek ce unistit skroz bundesligu!Ne vidim uopce ko ce uopce imati sanse zavrsit prvenstvo unutar 20bodova zaostatka za njim.....! Ma fuj najljigaviji klub!

  • kamujikobajaši 09.01.2014.

    grijat će klupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare