To je to što me zanima!

Slovaci iz dva šuta do dva gola i pobjede! Poljaci se sami uništili

Iako su Poljaci bili superiorniji u prvom poluvremenu, oni koji su na odmor otišli s golom prednosti bili su - Slovaci. Ipak, nakon gola na startu drugog poluvremena Poljaci su izgledali odlično, ali dotukao ih je crveni karton
Vidi originalni članak

Imali su huk s tribina, imali su inicijativu većinu utakmice, ali na kraju s pobjedom u drugo kolo umjesto Poljske ide - Slovačka (2-1)! Odlično su se snašli Slovaci nakon što je Grzegorz Krychowiak dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton u 62. minuti te uzeli vrijedna dva boda u skupini E.

Šokirao je glasne poljske navijače Robert Mak odličnim prodorom u 18. minuti kad je nanizao dvojicu pa pucao u prvi Szczesnyjev kut, a na kraju se gol piše kao autogol poljskog golmana. Do poluvremena su imali inicijativu Poljaci, ali nisu uspjeli izjednačiti. No, probudili su se već u 46. minuti kad je odlično zabio Karol Linetty.

Bio im je to veliki vjetar u leđa, krenuli su i po drugi gol, a upravo je Linetty mogao zabiti da je mirnije reagirao na ubačaj Klicha. A onda se dogodila glupost u 62. minuti kad je Grzegorz Krychowiak neoprezno startao na centru i dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

Iskoristili su to Slovaci u 69. minuti kad je Milan Škriniar odlično pogodio kroz 'šumu nogu' sa 16 metara od gola i donio vrijednu pobjedu Slovačkoj. Drugo kolo ove skupine na rasporedu je 18. lipnja - u St. Petersburgu će igrati Švedska i Slovačka, a u Sevilli dan kasnije igraju Španjolska i Poljska

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Konjushar 14.06.2021.

    Na žalost, to ti je nogomet.

  • the.king 14.06.2021.

    ono kad drzis trokut na joysticku

  • noobcamper 14.06.2021.

    Lewa bio i ostao statisticar i igrac za male tekme. Nesto kao i messi nakon 2015.e

Komentiraj...
Vidi sve komentare