To je to što me zanima!

Lewandowski najbolji svjetski nogometaš po Fifi! Messi izvisio

Argentinac je u izboru Fife gledao u leđa Poljaku kao i lani iako je nedavno primio Zlatnu loptu. Messi je ceremoniju pratio putem interneta, a Ronaldo je stigao kako bi dobio posebno priznanje
Vidi originalni članak

Napadač Bayerna Robert Lewandowski najbolji je nogometaš svijeta za 2021. godinu i obranio je nagradu The Best, odlučili su izbornici i kapetani svih Fifinih članica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poljak je pobijedio Lionela Messija i Mohameda Salaha u užem izboru, priopćili su na ceremoniji u Zürichu. Messi je, podsjetimo, prošli mjesec osvojio Zlatnu loptu.

Messi je događaj pratio preko Zooma, a u Švicarsku je stigao Cristiano Ronaldo kako bi primio posebnu nagradu Fife za najboljeg strijelca reprezentacija svih vremena sa 115 golova.

Alexia Putellas iz Barcelone, vlasnica Zlatne lopte, najbolja je svjetska nogometašica i po Fifi, a sindikat profesionalnih nogometaša Fifpro odabrao je najboljih 11.

Na golu je Gigio Donnarumma, u obrani David Alaba, Leonardo Bonucci i Ruben Dias, u veznom redu Kevin De Bruyne, Jorginho i NGolo Kanté, a u napadu Lewandowski, Messi, Ronaldo i Erling Haaland.

Senegalac Edouard Mendy (Chelsea) najbolji je vratar godine, najljepši pogodak za nagradu Ferenc Puskas poostigao je Argentinac Erik Lamela (Sevilla/Tottenham), a nagrada za fair play otišla je nogometašima i medicinskom osoblju danske reprezentacije za pružanje pomoći Christianu Eriksenu na EURU.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Antitovar3 18.01.2022.

    Napokon

  • BBBtaliban 17.01.2022.

    Volim Dinamo💙🇷🇸🇧🇦.

  • A šta reći.. 17.01.2022.

    Fifa🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare