To je to što me zanima!

Lewis: Protivnici braće Kličko meni ne bi mogli niti sparirati

Ne znam da li se radi o lošem odabiru ili jednostavno nedostatku kvalitetnih rivala, ali braća Kličko svoje protivnike u ringu lupaju kao vreće, rekao je Lennox Lewis
Vidi originalni članak

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Britanac Lennox Lewis ocijenio je da je svjetski boks u dubokoj krizi zbog nedostatka kvalitetnih boraca...

Lewis je osvajao svjetski naslov u teškoj kategoriji prema WBC, WBA i IBF verzijama, a prema njegovom mišljenju dio krivice za loše stanje ovog sporta leži i u dominaciji braće Kličko.

- Trenutno bi ju prije mogli zvati mrtva kategorija, nego teška. Ne znam da li se radi o lošem odabiru ili jednostavno nedostatku kvalitetnih rivala, ali braća Kličko svoje protivnike u ringu lupaju kao vreće. Većina njihovih izazivača sa mnom ne bi mogla niti sparirati – kritizirao je 46-godišnji Lewis.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • SamuelKamndžić 03.04.2012.

    Kičko traži protivnike po tržnici, gade mi se obojica. Nezz zašto to sranje prikazuju na televiziji? Boks je postao sport za babe, slobodna borba je sad IN, a ne ova dva truljavca!!!

  • biberrr 31.03.2012.

    Lewwis je pobjegao u penziju da ne bi morao boksati opet sa Vitalijem,a sada filozofira!

  • jiu_jitsu 24.03.2012.

    Ne znam točno u kojoj rundi(7ili 8) Lewis se je odlučio malo odmoriti na konopcimai dopustio je Mavroviću da se ispuše, ali kad je rekao dosta, Mavrović je letio po cijelom ringu!haha Šta mogu ovi naši napisati to nema nigdje: "Podsjetimo, britansko-kanadski boksač je 1998. godine odlukom sudaca svladao Željka Mavrovića, a osam godina kasnije je izjavio kako mu je to bila jedna od najčudnijih pobjeda u karijeri". p.s. pobjedio je jednoglasnom odlukom!Pogledajte na youube!

Komentiraj...
Vidi sve komentare