To je to što me zanima!

Liga prvaka: Interov strah od preporoda Liverpoola

Iako je Inter u odličnoj formi, a Liverpool u nikad goroj, trener Talijana Roberto Mancini tvrdi da u ovom dvoboju izrazitih favorita nema
Vidi originalni članak

Ma, zaboravite sve ove njihove loše utakmice, ovo je nešto sasvim drugo, rekao je trener Intera Roberto Mancini po dolasku u Englesku, svjestan da koliko god njegova momčad bila jaka, Liverpool je uvijek Liverpool.
- Onaj tko misli da ćemo mi lako proći, grdno se vara, bez obzira na našu, ali i njhovu formu - dodao je trener Intera. Inter je od svih sudionika osmine finala vjerojatno trenutačno u najboljoj formi, isto tako još je vjerojatnije da je Liverpool u najgoroj. No bez obzira na veliki Mancinijev respekt, “redsi” su svjesni da ne promijeni li se nešto drastično u njihovoj igri, izgledi za prolaz u četvrtfinale ravni su nuli.
- Možda je najpoštenije reći da ove godine nismo dobri kao nekad - kaže Liverpoolov Jamie Carragher, svjestan da dugo nisu toliko razočaranja pružili svojim navijačima kao ove sezone. Ipak, u cijelom ovom crnilu “redsi” pronalaze tračak optimizma. U prvenstvu igraju loše, u Kupu još igore, a svoje najbolje partije pružili su baš u Ligi prvaka. S druge strane, “nerazzuri” ne pamte kad su zadnji put izgubili, ali ako negdje nisu nepobjedivi, to je Europa. I kad se sve zbroji, čini se da Mancini ne okreće pilu naopako, da njegov oprez, pa čak pomalo i strah, ima osnovu.
Rafa Benitez dvaput si je već uspio spasiti glavu, a uoči Intera ponovno opasno visi. No igrači i navijači su uz njega. A onaj koji uspije preokrenuti 3-0 (Istanbul) za samo 45 minuta...

RASPORED OSMINE FINALA LIGE PRVAKA - UTORAK
1.Schalke 04 - Porto
2. Roma - Real Madrid
3. Liverpool - Inter
4. Olympiacos - Chelsea

Idi na 24sata

Komentari 6

  • god of war 19.02.2008.

    ma koji naslov..pa evo ti tekma sam igračem manje nemogu gola zabit...strava...dabogda se za jezik pregriza

  • kyz0 19.02.2008.

    www.lfccro.com - za ljubitelje Liverpoola

  • tysons 19.02.2008.

    Inter najveći na svijetu ajmo

Komentiraj...
Vidi sve komentare