To je to što me zanima!

Liječnici će uskoro probuditi Borisa Vukčevića (22) iz kome

Prema pisanju Bilda, liječnici u Sveučilišnoj bolnici u Heidelbergu planiraju probuditi iz kome hrvatskog nogometaša Borisa Vukčevića (22) koji je nastradao u sudaru...
Vidi originalni članak

U petak su iz bolnice odaslali dobru vijest da veznjak Hoffenheima i bivši mladi njemački reprezentativac više nije u životnoj opasnosti, a buđenje iz kome je očito sljedeći korak koji namjeravaju poduzeti liječnici s ciljem oporavka mladog nogometaša.

Vukčević je nastradao u prometnoj nesreći 28. rujna kada se svojim automobilom zabio u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. Istraga je pokazala da je potencijalnom hrvatskom reprezentativcu, inače dugogodišnjem dijabetičaru, pozlilo u trenutku nesreće uslijed pada šećera u krvi.

S teškim ozljedama glave Vukčević je prevezen u bolnicu gdje je podvrgnut dvjema operacijama, te otada leži u komi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Toni1911 14.10.2012.

    pobijedi u najvaznijoj utakmici zivota!sretno majstore ;)

  • mata1 14.10.2012.

    niksi 2 ne piskaraj gluposti.decka poznajem vise od 10 godina.on je samo izjavio da nista o tome nezna i da nezna nista o hrvatskoj repki da je pozvan od bilica.kad su novine pisale da je ga bilic pozvao.rekao je jos ga nije bilic zvao i da ako mu se pruzi sansa i poziv u njemacku repku da naravno pristaje ipak je rodjen i odrastao u njemackoj i igra za A reprezentaciju.sto bi svaki tako postupio.i zato ako nesta neznas nemoj pisati..

  • daljinac 14.10.2012.

    opet ste pogrešili gospodo novinari 24 sata. sve o tom mladiću spada u crnu kroniku. nemojte da vas ja učim vašem poslu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare