To je to što me zanima!

Liječnici uvjereni: Serie A neće početi prije početka svibnja...

Kao idealno rješenje stvorilo se to da se prvenstvo nastavi 3. svibnja. U Italiji očekuju kako bi Uefa pristala na to jer smatraju kako se Europsko prvenstvo ionako neće odigrati ove godine
Vidi originalni članak

Talijanska Serie A prvotno je zbog korona virusa odgođena do 3. travnja, a odluka o tome što će biti s prvenstvom još nije donesena.

S obzirom na to da je nemali broj igrača zaražen, a u nekim klubovima ima ih i nekoliko, poput Sampdorije s čak sedam slučajeva, a i da je broj zaraženih u Italiji općenito eskalirao, liječnici sumnjaju kako će ta prvotno donesena odgoda biti dovoljna.

Kao idealno rješenje stvorilo se to da se prvenstvo nastavi 3. svibnja. U Italiji očekuju kako bi Uefa pristala na to jer smatraju kako se Europsko prvenstvo ionako neće odigrati ove godine, a jedini cilj je odigrati sve utakmice do 30. lipnja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U slučaju da utakmice traju i kroz srpanj, došlo bi do problema druge vrste. Većina igrača kojima ističu ugovori ovog ljeta ističu upravo krajem lipnja, a momčadi bi tako ostale bez određenih igrača par kola prije prvenstva ili bi pak neke igrače koji su na posudbi morali u tom trenutku slati natrag u matične klubove. 

Po ovom planu treninzi bi započeli dva tjedna prije početka nastavka prvenstva, dakle sredinom travnja.

U Italiji je u subotu bilo preko 17 i pol tisuća slučajeva zaraze, a umrlo je preko 1250 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 15.03.2020.

    Puno toga neće početi,i puno toga će ranije završiti,ovo je gore od rata po meni

  • Hrvatina91 15.03.2020.

    Nek prvo svi ozdrave..lako za ostalo

  • Whyalwaysme123 15.03.2020.

    Ako uopce pocne.dok jedni ozdrave drugi ce se zarazit.dok drugi ozdrave treci ce se zarazit a sve to traje po dva tjedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare