To je to što me zanima!

Lijepa Dajana snimila pjesmu: Zarada će ići ljudima u potrebi

Snimila je i objavila pjesmu 'Tisuću mene' koja se naveliko pušta na ukrajinskim radiopostajama i mnogobrojnim streaming servisima diljem svijeta. Svu će zaradu 25. tenisačica svijeta donirati u humanitarne svrhe
Vidi originalni članak

Talentirana ukrajinska tenisačica Dajana Jastremska (20) nije očajavala zbog propisane karantene. Pauzu od teniskih turnira iskoristila je kako bi se okušala glazbenim vodama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimila je i objavila pjesmu 'Tisuću mene' koja se naveliko pušta na ukrajinskim radiopostajama i mnogobrojnim streaming servisima diljem svijeta.

Jastremska je 25. tenisačica svijeta, u karijeri je zaradila gotovo dva milijuna dolara, a najbolji plasman bilo joj je 21. mjesto na WTA ljestvici. Novca joj ne manjka pa je zaradu od pjesme odlučila donirati u humanitarne svrhe.

POREČANKA TEREZA MRDEŽA 'Zaradila sam tri milijuna kuna, ali nije mi od toga ostalo ništa'

Dajana je druga najuspješnija tinejdžerica na "touru". Bolja je samo Kanađanka Bianca Andreescu. Jastremska u vitrinama ima tri WTA titule iz četiri finala. Pred njom je zasigurno uspješna teniska karijera, a ako ovako nastavi, vjerojatno i pjevačka.

ALŽIRSKA TENISAČICA Video koji je dirnuo sve: Thiem, preživjet ćemo bez tvog novca

Pjesmu mlade Ukrajinke pogledajte ovdje:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gordi 15.05.2020.

    Na krajnjoj lijevoj slici izgleda ko da joj je nešto ispalo iz gaća 😂😂

  • valentina marić 15.05.2020.

    prezgodna,,steta da se skida

  • sport28 15.05.2020.

    Cura je odlican radnik, trener joj je Bajin Sasa dugogodsinji trener Serene, u teamu ima i Hrvata , kao konidicjskig trenera. Cura je stvarno potencijal i zasigurno stalni top5 clan u skoroj buducnosti ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare