To je to što me zanima!

Bijesna miss Fernandes brani svog Juniora: To mu je hvala?!

Odluka o izbacivanju Fernandesa iz momčadi je sasvim sigurno razočarala nekadašnjeg nogometaša Bayera iz Leverkusena, ali jako je pogodila i njegovu novopečenu suprugu Martu
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak Dinamo odlazi na zimski dio priprema u Turskoj, a iz momčadi je ispao Junior Fernandes. Drugim riječima, Čileanac je ostao u Zagrebu i neće putovati na pripreme. Ivajlo Petev ga je odlučio izostaviti nakon što nikako nije mogao uloviti formu.

Takva odluka je sasvim sigurno razočarala nekadašnjeg nogometaša Bayera iz Leverkusena, ali jako je pogodila i njegovu novopečenu suprugu Martu.

- 46 golova u tri godine. Od toga osam mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala, Dinamo Zagreb - napisala je Marta na Instagramu, a zatim zaključala profil i promijenila objavu.

No, ostao je screenshot objave.

Objava je bila vidljiva niti tri sata, a "missfernandes_11" ju je obrisala. Čini se kako je dobila naputak da to baš i nije najpametnija ideja.

I na fan stranici posvećenoj Junioru na Instagram profilu ostavljena je poruka klubu. Uz video gola Arsenalu piše: Hvala, Dinamo!

Idi na 24sata

Komentari 98

  • ZaGabria_1 24.01.2017.

    sponzoruša,štraca i moderna prostitutka prodaje priče o moralu...vjerojatno razmišlja kako će i ona biti oštćena,jer kad ostavi pogorelića bit će manje novaca za nju...

  • dropkick 24.01.2017.

    Hvala Dinamo Zagreb .. da ,, zato jer je za tih 8 mjeseci ugovor ostao nedirnut- ne znam koja budala bi mu to dao . Kujo

  • lazarat 24.01.2017.

    tulava dalmatinka

Komentiraj...
Vidi sve komentare