To je to što me zanima!

'Lijepa naša' u Zürichu: Sandra Perković dobila zlatnu medalju

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković dobila je zlatnu medalju u ceremoniji proglašenja pobjednika u disciplini bacačica diska. Postavila je novi hrvatski rekord
Vidi originalni članak

Treći put na krovu Europe. Sandra Perković u nedjeljno je popodne dobila zasluženu zlatnu medalju za pobjedu u disku na Europskom prvenstvu u Zürichu.

- Osjećam se fenomenalno. Treće zlato zaredom, 71,08 metara daljina je koju smo svi priželjkivali i blizu rekorda europskih prvenstava, ali moram nešto ostaviti i za Amsterdam (EP 2016., op.a.) - rekla je Sandra nakon proglašenja za HRT.

- Gledam dalje prema Stockholmu i Zürichu u Dijamantnoj ligi, možda disk za tjedan dana ovdje bude letio još i dalje - dodala je.

Sandra je u subotnjem finalu do zlata došla uvjerljivo najboljim hicem od 71,08 metara iz pete serije, novim osobnim i hrvatskim rekordom. No on definitivno nije konačan.

- Sandra Perković nema granica, mogu to jednom riječju reći. Živim iz dana u dan i na svakom natjecanju pokušavam prebaciti samu sebe... Hvala Bogu, to mi zasad i uspijeva. Znala sam da tu dolazim spremna i da disk može letjeti daleko. Morale su se sve stvari poklopiti, znala sam da mogu daleko baciti, ali ovoliko daleko; tu sam samu sebe iznenadila.

Srebrno odličje primila je Francuskinja Melina Robert-Michon s hicem od 65,33 metra, a broncu Njemica Schanice Craft (64,33 metra).

Idi na 24sata

Komentari 41

  • soki0011 17.08.2014.

    svaka cast samo tako nastavi drzim ti fige i uspijesni kraj sezone...ti si sama za sebe posebna a i simpaticna i draga

  • crni kos_1 17.08.2014.

    Bravo cure, jedna je dominator a druga grabi velikim koracima. Još kada dođe Vlašićka!

  • drmm 17.08.2014.

    ...bravo sandra,bravo ana...!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare