To je to što me zanima!

Lijepa Ronda poručila Floydu: Kako je kada te potuče žena?

Nepobjediva UFC-ova prvakinja Ronda Rousey slavila je u ESPN-ovoj kategoriji 'Najbolji borac' i tako pobijedila Floyda Mayweathera te zasluženo 'oplela' boksača
Vidi originalni članak

Ne mogu si pomoći da ne kažem ovo. Pitam se kako se Floyd Mayweather osjeća sada kada ga je barem jednom potukla žena, rekla je Ronda Rousey pred kamerama ESPN-a.

Lijepa Ronda osvojila je ESPY nagradu u kategoriji 'Najbolji borac', a pobijedila je upravo Moneya Mayweathera kojem nije ostala dužna ni na omalovažavanje kada se boksački lajavac prošle godine pretvarao da nema pojma tko je ona.

- Baš bih voljela sada čuti kako se pretvara da ne zna tko sam ja - dodala je nepobjediva UFC prvakinja.

Prvi dio Rondine izjave odnosi se na sramotan temperament Floyda Mayweathera. Najbogatiji sportaš današnjice često se hvali svojim novcem, a javnost je zgrožena njegovim dosjeom obiteljskog zlostavljača.

Money je triput osuđen zbog obiteljskog nasilja, no samo je jednom završio u zatvoru. U javnost su nekoliko puta izašle njegove prijetnje i detalji premlaćivanja žena, no sve to očito je nedovoljno da bahati Mayweather završi iza rešetaka. Umjesto toga Money se hvali svojim bogatstvom.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • muni seferendi 19.07.2015.

    ja bi se s njom rondo

  • hbcro7 16.07.2015.

    Pljuje po njemu a s druge strane se druzi sa Tysonom koji je bio u zatvoru zbog silovanja i također imao problema sa zlostavljanjem žena.Ono što mene najviše šokira je da je ona pored Serene Williams drugu godinu zaredom proglašena i za najbolju sportašicu svijeta u izboru ESPN. Očito neka smiješna nagrada.Posebice kad uzmete u obzir da Djokovic koji je dobio nagradu Laureus također nije proglašen najboljim.

  • user_429630 16.07.2015.

    dobra je

Komentiraj...
Vidi sve komentare