To je to što me zanima!

Lijepa Sofia ostavila je Delpa: Otišla sam i više se nismo čuli

Par je nedavno prekinuo svoju vezu koja je započela u prosincu 2018. godine. Kada su se razdvojili tijekom razdoblja karantene uslijed pandemije korona virusa, sve je krenulo nizbrdo
Vidi originalni članak

Da, istina je. Juan i ja smo prekinuli, potvrdila je Sofia Jimenez (29) gostujući u "Los Angeles de la Mancanza" showu, sada bivša djevojka argentinskog tenisača Juana Martina del Potra (31).

Ovaj je par nedavno prekinuo svoju vezu koja je započela u prosincu 2018. godine. Kada su se razdvojili tijekom razdoblja karantene uslijed pandemije korona virusa, sve je krenulo nizbrdo.

- Ne znam, zapravo, što se dogodilo. Mislim da je ovaj period izolacije utjecao na nas zbog mnogo neizvjesnosti. Ja sam nakon Uskrsa otišla živjeti kod majke i otada uopće nismo komunicirali, čak ni porukama - dodala je Sofia.

- Nitko od nas nije mogao znati što će se dogoditi nakon karantene. 

Del Potro je u ožujku boravio u Miamiju gdje je bio na rehabilitaciji koljena koje je opet operirao početkom godine. Posljednji je meč osvajač US Opena 2009. godine odigrao prošlog lipnja.

Nadamo se da će ovaj put problem konačno biti riješen i da Delpo više neće osjećati bol koja ga je onemogućavala u igranju tenisa, ali i obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Nakon prethodne operacije, kojoj je bio podvrgnut u Barceloni, nije mogao trčati, skakati, ali ni penjati se uz stepenice - objavili su ranije iz njegovog tima.

Argentinac, nekad treći tenisač svijeta, trenutno je na 128. mjestu ATP ljestvice. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • violetmind 26.05.2020.

    Ma koga briga sta ti ostavila frajera!

  • 25.05.2020.

    Ovoliki članak radi dvoje ne bitnih ljudi?? Stvarno nemate šta raditi???

  • OS_LEGA 25.05.2020.

    Tko je ona a tko je on?

Komentiraj...
Vidi sve komentare