To je to što me zanima!

Lijevo je bivša UFC prvakinja, desno prva graplerica svijeta...

NOVI OKRŠAJ LJEPOTICA Nakon Paige VanZant i Michelle Waterson, pred nama je mogući grapling meč između bivše UFC prvakinje Mieshe Tate i svjetske prvakinje u graplingu Mackenzie Dern
Vidi originalni članak

Miesha Tate završila je karijeru u UFC-u nakon poraza od Raquel Pennington. Amerikanka je bila Strikeforce i UFC prvakinja, a povukla se nakon sedmog poraza. 

Strikeforce pojas držala je do 2012. dok joj ga nije preotela Ronda Rousey. Četiri godine kasnije senzacionalno je uzela titulu u UFC-u  pobijedivši Holly Holm da bi pojas izgubila od Amande Nunes koja ga uskoro brani protiv Rousey.

No Tate je ostala u borilačkom svijetu. Prebacila se u jiu-jitsu, njezinu prvu ljubav. Nedavno je pobijedina Jessicu Eye i odmah nakon toga izazvala je jednu od najboljih graplerica svijeta u ovom trenutku, sunarodnjakinju i osam godina mlađu Mackenzie Dern (23), svjetsku prvakinju do 59 kilograma, piše Fightsite.

- Htjela bih se natjecati protiv nje. Dokazano je jedna od najboljih pa bih se htjela testirati. Voljela bih još više uroniti u svijet graplinga - rekla je Miesha Tate.

Tako bismo nakon okršaja ljepotica u UFC-u između Paige VanZant i Michelle Waterson mogli dobiti još jedan okršaj atraktivnih borkinja, ali ovoga puta u graplingu.

MIESHA TATE

MACKENZIE DERN 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • japanokinez 26.12.2016.

    Ove kad te uhvate i ako zakažeš, nema kući dok ne bude zadovoljna.

  • vozi Miško 21.12.2016.

    Ljepotica? Hmmmm....

  • BOMBUNANJIH 21.12.2016.

    Ufffffff jakko dobri g(u)zovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare