To je to što me zanima!

"Limitirani Dinamo i pobjeda u susretu lakšem od ekshibicije"

Engleski mediji gotovo da i ne spominju Dinamo u tekstovima o ogledu u Londonu. Čude se kako je Arsenal izgubio u Zagrebu i pišu kako i dalje ima nade u prolazak
Vidi originalni članak

Arsenal je uništio Dinamove snove o europskom proljeću i slavio 3-0 na Emiratesu. Briljirao je Alexis Sanchez koji je jedanput asistirao i dvaput zabio. 

Upravo je Čileanac glavna tema engleskih medija o utakmici Arsenala i Dinama kojom su "topnici" zadržali šansu u prolazak skupine.

"Nikome nije jasno kako je ovakav Dinamo pobijedio Arsenal"

Engleski mediji gotovo da i ne spominju Dinamo. Spominju loše otvaranje sezone te poraze na Maksimiru od Dinama i u Londonu od Olympiakosa.

- Özilova i Sanchezova kvaliteta bila je presudna u borbi protiv prosječnog protivnika od kojeg je Arsenal nekako uspio izgubiti u Zagrebu - piše BBC u tekstu slavi gore spomenuti dvojac uz dodatak kako Arsenal ima šanse proći skupinu ako pobijedi Olympiakos s dva gola razlike.

"Utakmica lakša od ekshibicijske"

Novinari Independenta također se čude kako je ovakav Dinamo mogao dobiti Arsenal.

- Svakome tko je pogledao utakmicu na Emiratesu nije jasno kako je Arsenal mogao izgubiti od takve momčadi. Utakmica u Londonu bila je lakša od ekshibicije - piše Independent uz tekst o rutinskoj pobjedi.

- Gostujući golman i loša realizacija spasili su Dinamo blamaže - dodaju u Independentu.

Daily Mail donosi tekst s naslovom: "Özil i Sanchez održali Arsenalovu sudbinu u Ligi prvaka u svojim rukama". U tekstu hvale Arsenalov dvojac, a gotovo da i ne spominju zagrebački klub. Više se bave posljednjim kolom u kojem "topnici" moraju dobiti grčku momčad s dva gola razlike za prolaz...

Guardian posebno ističe Alexisa Sancheza i njegovu sjajnu predstavu protiv, kako su napisali, limitiranog Dinama. Dodaju i kako je, unatoč dvama porazima na startu, Arsenal i dalje u igri za prolazak...

Kviz: Znate li kakve su zaista Dinamove europske muke?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare