To je to što me zanima!

Lindsey Vonn je poput Janice izgubila naslov za tri boda

Maria Riesch nova je pobjednica Svjetskog kupa. Njemačka skijašica slavila je pred Lindsey Vonn s tri boda prednosti nakon što je otkazan subotnji veleslalom
Vidi originalni članak

Tražim organizatore da učine čudo i omoguće nam pravednu borbu za globus. Nadam se da će biti veleslalomske utrke. Bože, pomozi!, zavapila je Lindsey Vonn nakon što ju je za tri boda u ukupnom poretku u petak pretekla Marie Riesch.

Amerikanka nije imala sreće. I u subotu je otkazana jedna utrka na završnici Svjetskog kupa, "izvisio" je veleslalom. Na taj je način njemačka skijašica postala pobjednica Svjetskog kupa sa samo tri boda prednosti (1728-1725).

- Ljutita sam na organizatore. Zašto su otkazali superveleslalom, zašto ga nisu prebacili na nedjelju - neutješna je Amerikanka, braniteljica naslova.

Zanimljivo, sličnu borbu za naslov pamti Lenzerheide i prije pet godina. Tada je, također za tri boda, izvisila naša Janica Kostelić i to protiv Anje Pärson.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • Prva Proleterska_1 22.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • natasa-09 19.03.2011.

    Zato muski slalom nece bit odgoden i Ivici nece mali globus samo past u ruke, nego ce se morat za njega borit. Sretno Ivek!!!

  • user_60514 19.03.2011.

    toliko o spektakularnoj završnici svjetskog kupa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare