To je to što me zanima!

Lindsey Vonn zaboravila platiti porez: Obećajem, platit ću sve

Najbolja skijašica svijeta koja je upisala čak 50. pobjeda u karijeri Lindsey Vonn duguje preko milijun eura poreza. Skijašica je obećala da će što prije sve platiti
Vidi originalni članak

Američka skijašica Lindsey Vonn, ukupna pobjednica Svjetskoga kupa i osvajačica zlatne olimpijske medalje u spustu iz Vancouvera, saznala je da duguje državi milijun i tristo tisuća eura poreza...

Amerikanka se putem svoje Facebook stranice odmah oglasila i obećala da će platiti dugovani iznos u najkraćem mogućem roku.

"Razočarana sam cijelom situacijom. Tek sam nedavno obaviještena o cijeloj financijskoj situaciji i učinit ću sve što je u mojoj moći da ju čim prije riješim. Novac koji dugujem datira iz 2010. godine. Prepustiti drugome da vodi moje financije je pogreška koja mi se neće ponoviti", objavila je Vonn.

Vonn je sezonu okončala kao najbolja skijašica svijeta, a u istoj je pobijedila i po 50. put u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dadomatos 05.06.2012.

    eto ga Lindsey nije platila porez i obećala je platiti znaći bez sankcija i kazne dok je Wesley Snipes morao vratit porez jer ga nije platio dvije godine i dobio zatvorsku kaznu od dvije godine,pa zar nije ćudno to što je crnac a ona bjeljkinja on nadrapa a ona se izvuće kad kaže SOORY!

  • Walton Simons 16.04.2012.

    Evo konačno jednom u članku novčani iznos nije izražen u kunama. Ali sad Amerikanka mora platiti u eurima. Ma nek joj oproste kad je tako slatka :)

  • LiLu 16.04.2012.

    kaze mi ujak zivi u texasu ,kaze mozes se izvuci i od ubistva i pobjec mafiji i svakog zlocina al pobjec poreznoj nema sanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare